värt att tänka på;


1. Åtminstone 2 personer I världen älskar Dig så mycket att de skulle dö
för Din skull.
2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.
3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.
4. Ett leende från Dig kan GE lycka till vem som helst, även om de inte>
känner Dig.
5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.
6. Du betyder allt för någon.
7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.
8. Du är speciell och unik.
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.
10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta
med.
11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång
till, det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.
12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du
det inte heller. Men om Du tror på Dig jäv, får du Exakt som Du ville, förr
eller senare.
13. Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar.
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket
bättre, om de vet.
15. Om Du har en underbar bästa vän, at Dig tid att
låta vännen veta att denne är underbar.

aaawwiiiie

VÄRD fotbollsmatch att gå på. verkligen. som sagt den första jag var på och så spelar sirius så bra, det kan ju inte bli bättre. att dom oxå vann mot giffarna som är min morfars lag i grund och botten gjorde att det blev ännu bättre.
och ja, jag gick på fotboll med min morfar, säg vad ni vill om det men det var gosigt.
den enda sak som störde mej var att vi lyckades ta platser precis nedanför klacken av fem skrikande tjejer i kanske tioårsåldern som försökte leka hejjarklacksledare, okej dom lyckades i och för sig ganska så bra med att få med sig publiken men när de skrek lät det rent utsagt hemskt. det riktigt ilade i mina öron när de började med sina ramsor om och om igen under hela matchen. det var inte bara jag som upplevde detta ljud lite obehagligt då det var många som vände sig om och tittade förktfullt på de små flickorna. fanns även de som gick så långt att de höll för öronen. men riktigt så hemskt var det ändå inte, jag har hört värre.

nu ska jag klippa min sistah's hår. att hon ger mej den uppgiften är lite förvånande egentligen. men hon ska nog se att hon blir nöjd. jag har ju klippt folk förut, eller har jag? tål att diskuteras.

it's cold

har du färgat håret amanda? neeeeej varkligen inte. en morgon när jag vaknade var mitt hår bara den här färgen..
asså vad tror ni egentligen? jag vet att jag själv sagt så till folk som man ser uppenbarligen färgat håret men det är ju så dumt om man tänker efter. vad skulle hända om jag nu svarade nej på frågan. den motsatta parten skulle väl santaglige säga något i stil med, men jo. det hardu ju visste. så, du visste ju om det från första börsta början, så varför fråga om det? de är klart att man vill kommentera det, men varför inte säga, oj du har färgat håret, fan va fint, eller fult om man nu tycker det.
det finns även en massa andra exempel på dåliga frågor men som jag inte pallar skriva, just nu iaf.

måste ducha, packa, plugga, och hinna cykla till studan inom en timme och en kvart. ska nämligen på fotbollsmatch, sirius - giffarna. hoppas det inte regnar. kyss

hey there delilah - plain white T's

egentligen vid den här tiden skulle jag nu suttit vid min dator på provoice och sålt omega-3 som smör, kunde man iallafall ha hoppats. men jag hade absolut ingenting emot att sitta där i en timme och snacka skit, och dessutom få betalt för det.
kom hem cirkus fyra timmar innan väntat men skönt var väl det, då jag ska iväg till fyrispark och underhålla alla gamlingar med min underbara stämma.

för er som inte det vet så har jag faktist färgat håret, återigen. det andra såg riktigt hemskt ut märkte jag när jag vaknade upp igår morse och tittade mej själv i spegleln. ni som inte såg det ska nog vara glada för det.
så det bär av till maxi återigen för att inhandla färg och denna gång inte mindre n två olika färger. den ena rödbrun, och den andra faktist ljusbrun, men jag kan meddela er om att min hårgfärg inte är det minsta ljusbrun. nästan svart skulle jag mer vilja beskriva den som. iallafall mörkmörkbrun.
skulle egentligen behöva fräga det en gång till för att det ska bli ritkigt bra men frågan är om mitt hår verkligen kommer att palla det.. tveksamt. mycket tveksamt.



i can be hopeful, i can be anything you like



asså vafan har du cp-ryck i kroppen?

hårpanik

alltså, jag har färgat mitt hår, och återigen, som alltid, som vanlig och som väntat blev det helt åt helvete. och det är inget jag bara fått för mej då jag har fyra vittnen som kan inställa helt till 100 % om saken.
jag ser ut som en gråhårig gammal tant som har glömt att färga över sin gråa hårväxt i kanske fem år, men den riktiga sanningen är ju att mitt hår är just nyfärgat.. inte riktigt det resultat jag ville ha.
så om ni vill få er ett gott skratt får ni ta och skynda er över då det om tolv timmar inte lär se ut på detta sättet.
jag vägrar att ta mej utanför dörren, om det innefattar en färd som är längre än den till ica maxi där jag kan införskaffa min nya hårfärg..
frågan är bara den, ska jag färga tillbaka till vanligt blont igen, och ha slösat pengar och hårklavité på ingenting som kommer att vara märkbart? eller ska jag våga ta steget att färga det mörkare. men med tanke på att jag känner mej själv ganska bra efter dessa sjutton år, så tvekar jag starkt på om jag kommer våga det.
om nu det inte heller blir snyggt så kommer jag alltså bli tvungen att göra något åt saken ytterligare en gång. och då kan jag lova er att det inte kommer att finnas mycket kvar av håret mitt. det bästa skulle ha varit att låtit det vara från första början. suck. gonatt.

daniel

ahaaa, nu tror jag jag vet vad jag gjorde fel, nämligen kopierade fel grejj ;), smart amanda.
t'änkte bara att jag måste visa er den här grabben; han är så fucking gryyym på att sjunga! jag hittade inte klippet från igår då han sjöng grace kelly, det var riiiikitgt bra, men de här är dunder det me, tänk att ha en sån röst.  medans ni njuter ska jag bege mej in i fysikens värld för ett tag, hej



onsdag och helg

äntligen HEEEELG, och den varar i fyra dagar dessutom ;),
och jag inleder den tre timmars fysikplugg, känns härligt!

slutade skolan vid halvtolv tiden efter att ha haft två lektioner, den ena svenska och den andra spanska, skön dag om inte annat.  fick även bevisat på lunchen att vi är riktigt nördiga på natur, men vafan, det får man leva med :)

och bara för att prova ifall jag förstått det hela rätt ska jag försöka lägga in en youtube-ruta i bloggen;

http://youtube.com/watch?v=kUn_cESvrx8

undrar in dt verkligen kommer funka.. iaf så tyckte jag att det där va kul igår när jag var trött, nu när jag såg det var det midre roligt, men eftersom jag inte är något stort fanav youtube, får det duga.

good job

HA HA HA, hur fa lyckas man med att stoppa en kastanj i örat satt man är tvungen att åka till ackis, skuuumt.

image59

får den ens plats? försökskanin någon?

palla

känns rätt meningslöst att skriva här eftersom det typ aldrig är ngn som kommenterar och för det andra för att jag inte har så mycket intressant att komma med då alla dagar ser ganska så lika ut, gå i skolan, träna, äta sova.. typ.

men imorgon är det iallafall sista dagen innan en fyra dagars lång helg. fiiifan va skönt det ska bli. inte för att det kommer finnas tid till alltför mycket slappande då det är årets, eller ja, tvåans, första fysikprov som står på schemat näta vecka. och det mina vänner, kan jag säga att jag kommer att behöva plugga sönder mej till för att ens lyckas ett godkänt eftersom att jag har hängt med NOLL på lektionerna om tex ljus och stående vågor medmera som prove i stort sätt kommer att handla om.

men nog pratat om det, för att jag vet att det inte är kul att läsa om andras skoldagar, och om hur mycket plugg man har och blabla eftersom att man själv oftast har lika mycket... så;

i helgen ska jag på utbildning på provoice och bli en hemsk telkefon försäljare, men om ni är snälla så lovar jag att inte ringa och tracka er!

men två saker som jag funderat lite på är, att vilka är det ens som köper saker av dessa telefonförsäljare?
hemma hos mej så tror jag aldrig att vi har köpt något av en som ringt hem till oss.
alltid när jag svarar så säger jag aningen att personen de söker inte är hemma eller om de försöker med mej så säger jag nej tack, jag ska inte ha ngt, hejdå. *klick*
så svårt är det väl ändå inte?
okej om det är senila gamla tanter som man ringer till och inte vet vad dom ger sig in på men det är väl knappast så att hela sveriges befolkning består av sånna, plus att hälften av dem inte kan prata eller bor på ålderdomshem..
men så vilka finns det kvar? en massa vanliga människor som har lite vett i huvet, men det får vi inte hoppas.
det verkar ju ändå som att folk som jobbar där säljer rätt bra, så vi får väl se hur det går. en fullstäning rapport kommer om ngn vecka när jag är helt insatt i det.

sen det andra jag funderat på är oxå jobbrelateratmen koncentrerar sig mer på lönen..
asså om man tjäner mer än typ 17000 på ett år måste man ju betala skatt och den ligger väl nånstans på typ 30 % om jag inte har helt fel?
så då när jag kommit upp i mina 17000, och det är inte allför långt kvar, så måste jag alltså betala runt femtusen i skatt ?! och det kommer tas från den lön jag tjänat den månad vilket innebär att jag kommer få noll kronor den mpnaden? eller.. det verkar ju fett onödigt isåfall..
jag måste ta reda på mer om det innan jag tjänar upp till 17000, annars kan man ju sluta precis under 17, såslipper man allt krångel..

aja, blev kanske lite krångligt men ni fattar kanske hur jag tänker iaf? om inte, synd för dej :)
 
nu ska jag duscha, vänta på att mitt hår ska torka, annars ser det ut som det gjorde idag, alltså risigt, åt alla håll och allmänt skabbigt.

godnatt, hoppas ni pallade läsa hela.

/amanda

image56


fin, om hästen försvann, förlåt jenny och alla andra hästälskare

mensvärk..

något ni bara måste se, jag skulle döö om det var jag ^^..

http://www.youtube.com/results?search_query=spy+p%C3%A5+tv&search=Search

asså rubriker, varför måste de finnas..

jag blir snart galen på alla mejl man får ifrån facebook, jag har över 40 mejl i min inbox och det var ändå inte längesen jag renasde och jag kan lova er att över hälften är från fucking facebook. grejjen är att man får mejl för onödiga saker, typ som att jessica wrote on your wall, annika commented a photo on you, jagvetinte,
okej det är väl bra att dom informerar mej om saker som händer men jag får ju ändå reda på dom när jag väl loggar in, och om jag inte gör det och missar dessa saker är det väl ändå mitt problem..
ajaa.

idag spelades den sista fotbollsmatchen med ik fyris f-90 och den matchen kommer jag minnas som en bra match i det stora hela med undantag för några mistakes som vi på backlinjen (mest jag, jag tar på mej den stora äran) lyckades åstadkomma. resultatet blev iallfall två-två så det där med utklassning som jag lovade er, det kan ni glömma.

ikväll har jag fixat och donat i mitt nya ruuuuuum och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd. nu saknas bara färg på ena väggen sen äre klart! förslag på färg..? tänkte mej typ sandfärgat beige, men får se.

nu ska jag sova, kommer slockna på en gång så fort jag lägger mej i min säng, nybäddat gör inte saken dåligare..

söndag

imorse gick jag upp i en rätt så skaplig tid för att jag och min bror skulle byta rum, det resulterade med att vi åkte och köpte färg på bauhaus och jag satte igång att måla, vitt blev det som det iof redan var innan men mkt snyggare nu. frågan är bara den, som min låtsaspappa även ställde mej, var det inte rummet som jag skulle måla?
nästan halva jag är dessvärre fylld med vit färg, jag förstår inte själv hur jag lyckas med att få färg i ansiktet och på benen.. skumt.

egentligen vet jag inte varför jag sliter mej med att fixa till mitt rum här i sunnersta då det sällen faller sig in att jag bor här, kanske tre- fyra nätter i månaden som jag sover här, och då menar jag egentligen bara sover.. jag är inte här och umgås speciellt mkt. är det verkligen värt att ha ett fint rum endast för att sova i?

ska snart iväg på fotbollsmatch igen, och dagens motståndare är inte mindre än kära storvreta som också står som serieledare, jag rekommernderar er inte att komma och titta på matcen, om det inte är en ren utklassning som ni vill se. men visst, välkommna isånnafall.

igår var jag ju och såg på filmen DU LEVANDE, så var namnet jag inte lyckades komma fram till i det förra inälgget. det var den mest konstiga film jag har sett, och jag fattar fucking inte hur den kunde ha fått FEM (!) stjärnor i betyg..
det enda den visade var typ olika scener med folk som hade ett dåligt liv, till exempel ett mattforsäljare vars fru hade kallat honom, ja vad det nu var, och han tog iut sin sorg på sina kunder..
och inte bara det, utan filmen hade heller ingen som helst röd tråd. utan varje ny scen fick tala för sig själv..
så, om du funderar på att gå på bio, se inte du levande, tro mej, jag vet.


image55

fussball

faktist en rolig fotbollsmatch avklarad om man bortser från den leriga planen, det var fan GYTTJA på vissa ställen. och gled, det kan ni ta mej fan på att man gjorde.
vi hade riktigt bra spel vissa stunder och med tanke på att vi mötte typ tvåan eller nåt så gjorde vi en bra match, resultatet behöver inte nämnas däremot.
men det bästa var ändå när jag stog och tjaffsade med nån( malin? ) om att bollen var lerig eller inte, att den faktist var sådär grå på riktigt när en liten kille kommer från ingenstans och säger, ganska arg att den faktist ÄR lerig. det kanske inte låter kul men u should have been there.

bio nu, ciao

dunkdunk

kvällen hos lana igår blev heltrevlig, trevligast på länge om jag får säga det själv :D
nu ska jag iväg på bortamatch med fotbollen och jag är såhär | | taggad för det..
kommer väl hem vid sju lixom :O, och hela dagen har gått åt till att spela fotboll.. me don't like.

ivkäll ska jag på bio med leo, roy anderssons nånting konstiga film, kommer inte ihåg varen hette med den verkade helt ok, ganska speciell, men den hade ju fått fem stjärnor så den lär ju bara bra!

adios mis amigos

ticktackticktack

det är sjukt hur snabbt ett toppenhumör kan sjunka till botten inom loppet av en skund.
hoppas det blir kul ikväll iallafall, annars vet jag inte..

image51

snart är de ett minne blott

everybody's gonna love today

brandövningen avklarad och mina saker i skåpet brann inte upp, pjuuh.  blev lite orolig för en sekund.

en halvtimmes kemi kvar och sen är det HEEEEEEEEEEEEEEELG ffs :D

image50

gos, me love you

fire

skorna på, jackan i handen, vantarna i fickan och datorn i famnen, brandövning om tre minuter. oväntat ska det vara, man ska vara oferberedd och inte drabbas av panik när man sitter på toaletten och hör brandlarmet tjuta, nej verkligen inte, inte alls.
en minut kvar nu, jag känner brandrökslukten sprida sig.

nada

idag köpte jag ett par strumpbyxor som var petrolblå tydligen, typ vanligt blåa, fast lite mörkare.. dom var snygga enligt mej själv.
ska jag ha på mej dom imorrn? kanske, kanske inte? att ha eller inte ha, det är frågan..

fattar inte vrf jag sitter här och skriver en massa skit, när jag kunde göra mycket vettigare saker.. har inte kommit långt med att ta tag i sakerna jag borde gjort för längsen, nu ska jag göra det. fast, nu börjar iof sex and the city också.. svårt val.

bööög

var på stan alldeles för länge idag så hann varken plugga in mina 60 engelskaglosor, som nu visade sig vara ganska lätta, vem vet inte vad drop och sentence betyder? jagvet det iaf, huvudsaken det.
sen har vi även ett artprov på biologin som innebär att man ska kunna hur bladen till 15 olika träd ser ut, det hör väl egentligen allmänbildningen att kunna sånt, men det är ite riktigt min grejj..

sen hade vi i vår grupp tydligen bestämt att vi skulle ta reda på fakta om vårt område tills imorrn, och det mina vänner, hade jag helt glömt bort. kom på det lixom, nu. typ..

men egentligen jag har ju hela natten på mej, vem har sagt att man behöver sova? tjaffs.

zzzzzzzzzz...

 happenings of today:

  •  jag har fått jobb på provoice, yeeaah, jag känner redan hur cashen rullar in
  •  jag förstår äntligen min kemilabb om kemiskt jämvikt, lyckaaaaaaa
  •  jag fattar däremot inte ljuskapitlet i fysiken, verkligen nada, inget, nothing, det bådar gött, de bådar gött de..
  •  jag blev käär i min jacka som jag beställt på h&m och såg i affären idag
  • jag körde fram och tillbaka till coop forum utan större besvär, tom med musik som "störningsmoment", den ni
  • wayne's coffee är dyrt, överskattat och omysigt, linnécafeét FTW!

godnatt!


:s

OJ, HUR FAN KUNDE DET FÖRRA INLÄGGET BLI SÅ?

buhuhuhuuu

jag som hade hoppats på att få komma hem till helt förskt nerladdat prisonbreak avsnitt, men så snäll ville inte datorn min vara mot mej... startade nerladningen på min andra dator för en stund sen, och just för tillfället verkar den lova mej att det kommer ta en dag och tre timmar innan jag kommer kunna få se det :/ kulijul

imorse var vi på bio med klassen och såg last king of scotland, riktigt bra film faktist, även om det mot slutet började komplicera sig lite för mkt i min hjärna. såg dock inte själva slutet då jag skulle till tandläkaren, och fick gå typ en kvart innan filmen var slut. jag kan nog ana vad som hände under denna kvart men det återstår att se till imorrn.
väl hos tandläkaren fick jag glada besked, faktist. ska dit om två veckor igen och då ska vi bestämma när jag ska ta bort tandställningen :D lär ju inte ta mer än typ en och en halv månad? hoppashoppas!

nej nu ska jag sjunka ner i kemin och fysikens underbara värld innan jag ska hem till jennai och fixa lite stuff,
pusspåer!






måndaayyy

ibland skulle det vara så sjukt skönt att ha en boxningskudde hemma satt man kunde ta ut alla sina ilskor på det sättet. att slå så fucking hårt du kan och tänka att det är en viss person du slår istället för den där kudden skulle vara så sjukt härligt. men nu när en sån inte finns hemma hos mej så får det bli att ta ut dem på andra sätt.

sprang det omtalade coopertestet idag, även fast man kunde fått göra det  nästa vecka också, så det kanske var lite dumt eftersom jag både var trött, hade träningsvärk och så blåste det motvind.. iaf halva varvet, går ju som sagt inte att ha motvind hela varvet, om det nu inte är en tornado på väg, men så var inte fallet, tyvärr (?)
men eftersom min äääälsklinggymnastiklärare inte godtar några som helst ursäkter utan antar att alla som kommer med anledningar för att inte vara med, försöker slippa undan.. men lixom om man inte vill vara med pga av ingen anledning alls, så kommer man väl inte ens dit?
slet mej runt två varv iaf, blev helt okej nöjd med tiden, med tanke på omständigheterna ^^

fick även tillbaka skolfotografierna, heeeeeeeeeemskt att se dem, blev verkligenverkligen inte nöjd. men det var ju som sagt inte alls oväntat. bara kul att alla i hela fucking uppsala + knivsta kommer att kunna se mej i den där fula katalogen, och skratta åt mej, men visst skratta på, jag skrattar år er med :)

ikväll eller inatt nångång offentliggörs prison break för alla olagliga jävlar som hade tänkt ladda ner det, om jag hade tänkt göra det? nej verkligen inte, jag är ju laglig förfan.

image47

hothothot

mmh

fan vilken flopp, som ellen sa. kunde inte sagt det bättre själv faktist. gick riktigt dåligt i denna sk turnering.. både för laget och mej själv. okej, vi kanske inte hade planerat att vinna direkt men inte heller att det skulle gå lika pissdåligt som det här..
men det är väl bara att glömma och gå vidare, inte hålla på och älta, och det var ju som sagt en träningsturnering, som vi skulle lära oss utav, frågan är om vi ens gjorde det.
är heelt fucking slut och imorrn vet jag ett coopertest som väntar på mej, skitkul kmr de bli!

nnu ska jag lägga mej och slappa framför teven heeeeeeeeeeeeeela kvällen, hejdå

mmh

fan vilken flopp, som ellen sa. kunde inte sagt det bättre själv faktist. gick riktigt dåligt i denna sk turnering.. både för laget och mej själv. okej, vi kanske inte hade planerat att vinna direkt men inte heller att det skulle gå lika pissdåligt som det här..
men det är väl bara att glömma och gå vidare, inte hålla på och älta, och det var ju som sagt en träningsturnering, som vi skulle lära oss utav, frågan är om vi ens gjorde det.
är heelt fucking slut och imorrn vet jag ett coopertest som väntar på mej, skitkul kmr de bli!

nnu ska jag lägga mej och slappa framför teven heeeeeeeeeeeeeela kvällen, hejdå

tona ner

dagens två matcher var då avklarade och är inte speciellt nöjd med min insats i någon av matcherna.. eller egentligen är jag väl ganska nöjd men när man inte får någon respons tillbaka känns det inte lika roligt.
spelade back för typ första gången i mitt liv på en riktig match för att jenny prioriterade hästen framför oss, ggggrrrr.
det va kul att prova men jag gör det helst inte en gång till.

till nästa match var jenny back on track eftersom hästen tydligen hade fått ont i benet (elr ngt sådant, ägnade inte min fulla kraft för att få reda på hur det stog till) och trodde därmed att jag skulle få falla tillbaka till min normala plats, nämligen som center, men nejnej, då skulle det spelas vänsterforward som iof var såå mkt roligare än center (även jobbigare) och som gick helt okej.
sista halvlek tillbaka som center igen och jag kände mej som en yr höna.

matchreultatet tror jag inte vi ska tala om här, men visst om det är ngn som verkligen vill veta så är det bara att fråga på!

imorrn väntas tre matcher till och ytterligare en ifall man nu skulle gå vidare, tror inte vi har störst chans i världen men men ska ju aldrig säga aldrig, vem vet vad som kan hända?
men med tankte på hur några spelare vi är tycker jag egentligen det skulle kännas skönast att få dra hem efter tre, fyra matcher på en dag känns liite väl överdrivet

image46

luuääm spelar innnebandy, long time ago


snowboard

jag får fan abstinens, jag vill åka snowboard funking nununu! så sjukt roligt, palla vänta ända till vinter lixom, typ ett halvår kvar.. skulle vara mkt bättre om man kunde hoppa över hösten och gå direkt från sommar till vinter <3

image45

jag är värsta inte bra men det är kuul

dm

då har vi alltså dm som börjar imorrn, ni är icke särskilt välkomna att titta enligt mej för känner att det kommer gå riktigt dåligt.. för mej alltså, som det gör på de flesta träningar. men med tanke på hela laget kommer vi nog lyckas rätt bra!
första matchen av fem vid tolv imorrn, kommer bokstavligt talat bo allians under helgen, så förvänta er inte för mkt uppdateringar här.

nu ska jag äta taaaaaaacooooooos.

image44

fiiiiiiiiiiiin

/amanda


sliiiiiiitage

längesen jag va såhär trött klockan sju kvällen, antingen beror det på coopertestet eller på föör mkt plugg, men ofta redan? vi har fan bara ått i skolan i typ tre veckor, känner att de här kommer bli ett riktigt roligt år med ännu mer fritid än förra året :D!! (ironi på hög nivå)

föressten, städade mitt rum lite och ställde undan min fläkt och kom på att jag knappt använt den, typ inte ens en gång, under hela sommaren.. bara att konstatera att sommaren här i sverige var riktigt bajs.

jag ska fan sova innan träningen, godnattimage42

bildbevis


facebook is teh shit


skaffade nyss facebook, verkar som att alla gör det nu..
vet inte vad det är för speciellt med just facebook jämfört med andra communities, okej det är större, mdelemmar från hela världen och så, men är det värsta grejjen?, typ inte.
har inte förstått speciellt mycket av det än, inte mycket mer än hur man blir vän med folk..
får väl ta hjälp av nån expert, finns det säkert många av här på skolan,

ska alldeles strax ut och springa med maria, om hon kunde sluta nångång...! jäkla smipare leker pluggisar :)


image41

skolapluggplugg & återigen plugg


hur,

lyckas man med att komma försent till varenda morgonlektion på hela veckan, det är en svår fråga men något som jag ändå har lyckats med ^^
även förra veckan var det inte heller många lektioner jag lyckades med att vara i tid till, inte ens fredagslektionen då det bjöds på en sovmorgon till halv elva, imorrn ska det bli skärpining, vilket innebär läggning tidigare ikväll och med sovmorgon även imorrn borde det gå ganska bra. eller med tankepå att träningen ikväll slutar runt tio så kanske jag tar tillbaka det, då jag knappast kommer somna innan tolv..

zzzz..

22.22

sen när började det vara fotvoll på tv varje dag?

image40

jag ska till em nästa år iallafall, skiteri, puss och gonatt!

hoy es miercoles

sista lektionen för dagen var fysik och jag förstår bara mindre och mindre för varje lektion som går. det känns ju lovande inför resten av året tillsammans med fysik b, som säga vara en av de svåraste kurserna.. om man är körd rean nu i början, hur f*n kommer det se ut i vår då?, jag vill helst inte veta tack.

slutade skolan vid två nånting och satt kvar med till cirkus halv fem, (!) och jag vet att det bara är i min underbara skola som folk sitter kvar efter att dom har slutat lixom, menmen så var det iaf.

sitter just för tillfället och kikar på ellos hemsida efter en jacka jag såg på nån reklam men det inte inte allför bra måste jag säga, min dator, som det känns som att jag skyller på rätt ofta har en ganska stor del i detta men även för att deras hemsida är sämst. typ.

fick en del gratisbiljetter till stallet idag, där du får prova på vadduvill, typ aerobics eller gymmet, grejjen är bara den at dom går ut redan den 23, typ nåsta helg?
någon gång nästa vecka finns det säkert tid att gå, men jag behöver, eller behöver och behöver, men jag vill iaf ha en partner att gå med, kul att gå själv..
om nån vill haka äre bara att säga till.

nej, det finns viktigare saker att göra än att sitta här, som att plugga spanska, eller engelska, eller kemi..
eller tv.n







.

ett ytterligare försök att köra anden i glaset misslyckades, oväntat? nej

image39

fysiklektion nuu, yeeeeeeeeeeeeess <3<3

tissda

assssåå, jag har räknat ett mattetal fucking fyra gånger och jag får samma svar varje gång, grejjen är bara den är det är fel. jag behöver seriöst hjälp.

och jag måstemåstemåste verkligen byta ut alla låtar på min mobil, det är nästan så att jag skippar att lyssna på musik på bussen eftersom verkligen alla låtar, okej förutom kanske tre, är såååå uttjatade. och det, är inte bra.
problemet i det hela är att jag inte har mkt bra musik att lägga in på den, men jag hittar säkert några gamla godingar!

måste bort från datan nununu, satt jag slipper höra alla som sjunger falskt på idol, får ont i huvet, byyyeeeeee. (k)

måndag

måndag igen dårå, och tillbaka till den himmelska vardagen.

började med en tvåtimmarslång idrottslektion på studenternas, som var VÄLDIGT rolig måste jag få säga, med regnet som bästa vän kunde det inte bli bättre.

skolfotografering stog även på listan, att göra denna dag, gick som väntat, självklart. men blir ju inte heller bättre när fotgrafen säger till en, komigen, le lite mer, se lite gladare ut, vafan de är inte så fucking lätt när du har en fet jävla stålgrejj i munnen som jag helst inte visar in public, okej iallafall inte på skolfotot, ngn måtta får det vara.
blir inte heller gladare när jag kommer hem och brodern min har varit hos tandläkaren och fått det glada beskedet att få ta bort stålskiten (tandställningen) om en månad, även fast han fick den mer än ett halvår senare än mej får han ta bort den innan mej, grrrr.

kan väl inte betyda mer än att jag var den som hade fulast tänder av oss båda, men inget som förvånar mej.

ojdå, samling till innebandyn om 10 minutos, och jag har inte bytt om.


rise up

hemma igen efter fotbollsmatchen och även en stunds bilkörning med mor min, en fotbollsmatch som jag själv tyckte gick bajs, då jag verkligen inte hängde med. min reaktionsförmåga va cirkus 2 sekunder efter alla andras, kändes det som men fick beröm från både här och var att jag gjort en bra match, från oväntade håll tillochmed.
antingen så sa dom bara det för att jag skulle känna mej bra men i själva verket inte var det, eller så stämde det faktist, kan tolkas på olika sätt, men vi tror på det sista så blir det bra!

slog ihop knät med nån tjej under matchen som inte känns allt för bra just nu, får hoppas det går över till imorrn då vi har vårt årliga besök på studan med skolan, och det skulle ju vara förfärligt ifall jag missade det..

även skolfoografering som gäller, känner mej råtaggad på att skippa den eftersom bilderna alltid blir lika hemska, även fast du alltid säger till dej själv, det här året, nu blir det bra.
men eftersom det aldrig har inträffat har jag slutat tro på det, kanske ska köra på att vara avsiktligt ful, nån som hakar? man vill ju inte vara helt ensam om saken..

en riktigt smaskig kladdkaka väntar där nere så jag förstår inte vrf jag sitter kvar här och skriver, ciao!

"kultur"natten

fittkväll är det enda jag har att säga om gårdagskvällen, riktigt onödig att den skulle sluta på just det sättet som den gjorde..
hade kanske varit smartare att göra som andra att vara nykterister och lyssna på smk. men gjort är gjort, och man lär väl sig av sina misstag.
lite roligt är det ju ändå när man tänker på det såhär i efterhand men just i stundens hetta kan jag inte hålla med om att det var särskilt trevlans.

karatefylla-låten har min windowsmediaplayer letat sig fram till just nu och jag kan hålla med om att den passar väldigt bra in på en beskrivning av gårdagskvällen.

har återställt mej nu med en nice frulle på stora torget, även hunnit med att blivit tittad snett på, viskad om och skrattad åt men de bjuder jag på. 

nu väntar en fotbollsmatch att bli spelad och fan vad otaggad jag är. men vem fan är så dum att lägga en match dagen efter kulturnatten, försöker dom få oss att ta det lugnt dagen innan då, så kan jag ärmed meddela att det inte funkar särskilt bra, tror inte det är många som gör det endast för en fotbollsmatchs skull. 




 

lördag

förlust med 4-2 mot ett lag som kom trea i division två förra året va inte allt för dåligt, det va fan ganska bra gjort av oss!

sitter och fixar mej inför kvällen just för tillfället men kan inte bestämma mej för om jag ska låta mitt hår vara platt men ganska fult eller om jag ska locka det men riskera att det blir FETT misslyckat..
vilket problem.

kiss me with your mouth

jag har trååååååååååååååååååååååååååkigt, ska snylta malin på hennes moppe och dra till ica väst och köpa nåt smask

image37

haff

.

HAHAHHAA, min dator fuckar upp sig själv och gör en egen remix av låtarna, skönt

jag sitter vid datorn pch bloggar en fredaskväll

har verkligen ingenting att skriva om, riktig fantasibrist har jag och kan inte säga att jag vart med om några speciella upplevelser under dagen som jag skulle vilja dela med er.
men eftersom jag är så himla snäll så försöker jag knåpa ihop ett litet inlägg åt er, satt ni inte får abstinens menar jag.

håkan hellström spelar imorrn på grönan kom jag på igår, typ.. hade varit askul att gå men lite svårt nu när det redan är andra planer på gång, och det är ju ändå kulturnatten så det känns ganska värt att vara i uppsala ändå..
eller inte?, jag vet fan inte.. det känns som att det kmr vara så fucking mkt fjortis nere på stan och säkrat ställe har vi bara att vara på till kanske senast elva tolv och efter det är det väl stan som är det enda alternativet kvar.

men får se hur det blir, vem vet ngt helt annat kanske kommer upp, får hoppas på de.

imorgon på dagen har vi även en träningsmatch mot hagunda som spelar i div. 2, ska bli kul att de med hur mycket vi kommer förlora med, för förlora det är väl ändå en sak som är säker att vi kommer göra. men frågan är ju just det, med hur mkt? får hoppas på inte allför mkt och även att martina och sarah kryar på sig stt jag inte blir så jäkla ensam i mitten,
även hoppas jag på att itne bli drabbad av den fucking förkylning som var och varannan människa i uppsala verkar gå runt och bära på.
jag lovar, vart jag än går, det spelar ingen roll vart, hemma, i skolan, på stan, överallt är det ngn som snorar snyter sig eller hostar.

jag pallar bara inte vara förkyld, för altid när det går nåt sånt här så blir jag alltid smittad, men den här gången tänker jag hålla mej undan.

så, det blev ju ett ganska långt inlägg ändå.


Kevin Michael - It Don't Make Any Difference To Me w/Wyclef

efter träningen för kanske högst en halvtimme sen åt jag två feta mackor och ett äpple, sen lite godis på det, och nu är jag hungrig igen?
inte bara det att jag även åt en stoor portion fiskgratäng till middag strax innan träningen. det är typ sjukt att jag ens kan vara hungrig, men nu visar det ju sig att det är precis vad jag är...
inte alls så att jag är det minsta anorektisk men förvånas bara över hur jäkla snabbt min mat måste smältas, nån som har lust att byta? jag skulle gärna slippa att vara hungrig efter första lektionen i skolan.
imorron passar det sig däremot utmärkt då vi har lunch efter första lektionen (sovmorron till halv elva, RIIII ;D)

aja, ointressant fakta menmen, sitter här och luktar inte gott efter min träning, kul vare och är taggad som fan till helgen, en ny målis har vi lockat till oss oxå så det blir nog en rolig säsong,
vet inte riktigt om alex drömmar slår in, men vem vet, man ska ju aldrig säga aldrig..

duchen kallar, ciao!


image33

en bild från i somras bjuder jag på, då min lugg var nyklippt och, ja rent utsagt hemsk, jag vet att den inte ser heelt ut på bilden, men det varen, believe me, i know

internet är överskattat

dagen började dåligt med en 45 minuters bussresa med nr. 21, okej den brukar alltid vara seg, men fan inte såhär grovt.. men en rolig syn var ju iaf busshållsplatsen mittemot kyrkan som någon tydligen hade kört på med bil och nu låg där helt trasig i tusen bitar. men hur fan lyckas man egentligen köra på en busskur som står uppe på trottoaren? det ska man fan ha en applåd för, och jag lovar, det var inte jag!

dagen flöt väl på ganska bra egentligen ändå tills vi kom till fysiklektionen på eftermiddagen där jag lätt skulle somnat och jag hade varit smartare nog och inte satt mej precis framför ögonen på min lärare.

efter skolan tvingade malin ner mej på stan och vi slet oss runt där i nån timme tills mina fötter inte pallade mer, (fick skasvår när jag gick från bussen imorse, ni får äran att själva lista ut hur bra dom mår nu)

köpte en pincett som det verkligen är tillfälle att använda nu, min har varit borta alldeles för länge, som ni kanske har märkt?

syynd

bilddagboken.se

Bilddagboken håller på att flytta sin serverpark. Vi hoppas på
att kunna ha sidan uppe igen i natt, men bli inte förvånade ifall
den inte är uppe innan sent på torsdag.

Hoppas ni klarar er denna lilla stunden och ta många fina bilder!

PS. 1,1 ton servrar är tungt att bära DS.

Vi har nu burit klart och håller på att sätta upp maskinerna.

-

image28

gives me such memories

1739

tittade just igenom våra engelskaglosor och märkte att de inte var lika lätt som jag trodde, cirkus 40 ord och endast kanske 15 av dom som jag kunde sen förut, känner mej fett skillad på engelska just nu.
men hur jävla lätt är det när vissa ord är helt obegripliga, till och med den svenska översättningen, som till exempel åberopa och fördärva ? wtf betyder det?

men jag ska verkligen inte klaga på skolan just nu, varje dag känns väldans chill nuförtiden, inte alls speciellt jobbiga eller långa för den delen, även denna dag hade jag bara tre lektioner varav två av dem ägnades åt att titta på film. om filmerna var bra kan jag inte riktigt hålla med om, men det var ju film iaf och inte föreläsning eller annat tråk.

en till bra sak är att jag äntligen (eller äntligen och äntligen, två dagar efter alla andra) fick min dator at funka, yeeey.
njöt inte speciellt mycket av den egentligen men känns skönt att ha den tillgänglig iaf om jag någon gång skulle få abstinesbesvär.
men tror inte att det ska vara ngågot problem med tanke på hur mycket jag sitter vid den här fula vita lådan här hemma, nån etta som kanske vill låna? hahah get real, som att ni skulle få låna (a)

nej nu väntar (fruktar) bilen på mej



GAGNGAGANDHJBSA

hahah, såg nyss på idol och hur dom stackarna skämmer ut sig, det va rätt kul ändå men det är så jävla dåligt och obvious att dom som är skämmiga och sämst verkligen är intagna för att vara just det och när dom överraskar folk så veeeet man ju ändå att dom redan snackat med dom om det innan, ååh 
det är ju SÅ mkt roligare när folk verkligen blir överraskade på riktigt eller tror att dom är riktigt bra, men egentligen är sämst ;) HAHA, LOL


kulturnatten skiter sig som fan föressten, allt kan ta sig

pirates of the caribbean

precis avslutat halva pirates of the caribbean-filmen, ska iväg på träning nu och sen väntar den andra halvan på mej, och filmen är BRAAA, som fan! mobbas inte, men nej jag har inte sett filmen förut, bye



MONDAY

skön skoldag idag måste jag ändå få säga, solo tres lektioner varav en idrottlektion där det lektes expedition robinson för fulla muggar, dock inte med självaste anders lundin i spetsen utan med inte mindre (jo, sämst) idrottsläraren markus.
grenarna som hanns med var att göra upp eld, knyta knopar och skjuta pilbåge, jag känner själv att jag gjorde en stor insats till laget med min dolda talang från scouterna till att fixa knoparna. vi kom ju trots allt tvåa så även om pilbågsskjutning inte direkt visade vår (min) bästa sida..

efter lunchen inleddes en mattelektion jag trodde skulle bli hemsk men där jag igen visade mina tolda talanger som mattegeni och räknade ALLA uppgifterna, inklusive C-uppgifterna, känn på den!

va och kollade på syrrans match och upptäckte hur riktigt tråkigt det är att stå på sidan och titta på en match av detta slag. förstår verkligen inte hur vissa av våra föräldrar fortfarande är riktiga stammisar på våra matcher, som det antagligen inte är mycket högre (okej, lite möjligen) klass, tempo eller spänning än min systers..
plus att vp (laget min syster spelar i) iaf vinner deras matcher vilket vi gör lite mer sällan.
FAN va negativ det känns som att jag är mot fotbollen, men vadå, allt jag säger är ju bara sanning? :)

image27

vrf leker hon stadig för?



söndag

såg på filmen på femman idag om tjejen som gick på collage och söp så jäkla mkt att hon dog, synd och tragiskt men det skulle lätt kunna hända vemsomhelst som kanske inte riktigt har turen på sin sida, värt att tänka på ^^

detta får avsluta helgen, imorrn äre back in buisness igen till skolan, men en positiv? sak är att vi äntligen ska få träffa vpra älskade datorer igen efter tre månaders uppehåll, känner mej inte astaggad före', känns som att jag mest kommer vara irriterad över att behöva släpa runt på den 24/7 ;O

spelade fotbollsmatch idag appropå ingenting, och helt klart är det att de inte blir någon fotboll för mej nästa år iaf, som kankse inte direkt va ngn överasskning, menmen.

sov gott allihopa!


image26

engagerat




FAN, vad jag saknar er

image25

det är så fucking tomt utan er, kom hem!

godmorron!

nyss vaknat och vrf jag sätter mig här på en gång kanske ni undrar, har nämligen låtit den tekniska sidan av mej visa upp sig, rensat bort lite gammalt crap från datorn och simsalabim, nu år den genast dubbelt så snabbt!
om det är ngn som behöver lite proffshjälp äre bara att ringa,

nu är det dags för frukost, byebye

och jo föressten, jag måste bara varna er om en sak innan jag avslutar det här inlägget, vad ni än gör, ät ALDRIG chips med salt och vinägersmak, fan det äckligaste jag ätit, de smakade bara vinäger och det gott folk, är inte det minsta gott.

image14

hos malin

sitter för tillfället och lyssnar på kent hemma hos malindalin, självaste värdinnan sitter vid den stationära datorn cirkus två meter ifrån mej, visst är vi sociala!
tjatar på mej gör hon oxå, vill att vi ska dra upp till vår kvartersfest bara för att tjockisen vill ha chokladkaka ;O
fuck de, om hon ska ha kaka får hon dra dit själv =) (peace)
nu vettefan vad vi ska hitta på.. kanske drar några vänneravsnitt eller något liknande. (ROLIGT, not)

 lägger upp lite random pics' som jag hittar här på hennes dator;

tyvärr kunde ni inte få ta del av några bilder för malins dator kom från stenåldern, skyll på henne.



sex and the city

sex and the city är en så sjukt bra tv-serie, allt jag hade att säga, ciao!



image12

RSS 2.0