you're beautiful

packat och klart. ja, jo. det kunde man ju ha hoppats på. vi åker ju dårå om.. fyra timmar. så jag hinner ju iaf. de e ju bra dee.

den här dagen har varit lång. för lång. och den kommer bli överdrivet lång ifall jag skiter i att gå och sova vilket min plan från första början var. under dagen har det ju som sagt hunnits med att spela skol-sm. och vi va så sjuuuuukt grymma, två i gruppen lixom. inte dåligt eller vad säger ni? synd bara att det bara va ettan som gick vidare dårå.. lite (mycket) oflyt var det som stoppade oss. fan asså. men nästa gång e vi lätt dubbelt så bra.

palla berätta om hela dagen. jag vet ändå att ingen pallar sitta och läsa om ens dag i detalj. så varför ska jag slösa tid på att skriva isf. om ändå ingen kommer läsa?

jag kan ju istället skriva några ord om blondinbellas blogg. och jag tänker inte, obsa INTE(!) länka till den, då lbir det ju som gratisreklam för henne. ja, om henne då. det finns så mkt jag skulle vilja skriva. efter att ha läst hennes blogg i kanske tre dagar. men sammanfattningsvis, kan jag väl få säga att patetiskare människa får ni nog leta jäkligt länge efter. fyfan. stackars tjej säger jag bara. fast iof. gå in och läs bloggen ni med. och så hoppas jag ni tycker om henne lika mycket som jag! <3

nu ska jag fani ta och packa klart. min väska kommer lätt bli överfull. jag kommer ta med mej för mycket och onödiga saker. man lär sig aldrig. jag har aldrig varit med om att jag har haft för ltie saker med mig. mer att hälften av kläderna som släpas med inte ens tas upp ur väskan. utan det finns några favoriter som används, mer eller mindre hela tiden.

nu blir jag borta en vecka. jag vet att ni ommer sakna mej asmkt (not). men kanske skriver ett inlägg ifall internetcafé hittas. eller kanske inte. ofta jag ska sitta ute på internet på kanarieöarna. skulle iinte tro de va.
god jul alla iaf. kolla på kalle anka åt mej. puss

malin e dirtyassmotherfucker

jag är klar med fysiklabben. och jag har inte pluggat ett skit fysik idag. eller typ jättelite. bara för att jag slet mej igår halva natten. det lönar sig ibland.

imorrn är det innebandy-sm och jag är feting taggad. men nu ska jag ta igen gårdagens uteblivna sömn. ciao

image109

.

ja e sne. min tandställning har lossnat på ena sidan. och min käke är sne. allt dras åt höger. palla

tredje? advent

öhm. pepparkakshuset blev jäkligt fult. om jag får säga det själv. fast, det var ju iof inte jag som gjorde det mesta. minst är nog ett bättre ord. men juyst därflr det blev fult oxå ;) smart teori, eller hur!

ASSÅ. jag fattar inte. jag sitter och pluggar fysik. NU. kvart i ett en söndagnatt. eller måndag? och jag är inte ens trött! fast, det kaske beror på dom X antal koppar kaffe jag druckit under kvällningen.
eller kanske för att det går helt okej att plugga detta.. jag börjar fan greppa det nu. elr ganska okej iaf. på den ivå jag förväntas ligga. inte direkt så att jag satsar på ett MVG. om jag får vg på det här kommer jag bli överlycklig.
inte för att det kommer hända igen, men man kan ju hopppas :D
det kommer märkas. om det blir ett vg satt säga. eller inte.

den här helgen har varit bra. men stressig. har inte alls hunnit med det som skulle göras. kanske därför jag sitter här med fysiken nu. men två dagar kvar i skolan. sen får man sova!
bäck to the physics;

image108

no one

asså jag hatar att man sliter sig så mycket under veckorna att på helgen, speciellt fredagar så är man deckas till tusen. jag pallar fan inte göra ett skit. men kul liv lioxm. på veckorna är det massa annat som tar upp tid. så att man inte HINNER göra något kul. och sen när helgen kommer och det är meningen att man ska göra kul saker. och då man faktist HAR tid, så pallar man inte. skönt med lov iaf.

skola som vanligt på måndag.
tisdag äre skol-sm i innebandy för hela slanten, och ni lär ju komma och hejja på rosendal. känns som att vi kommer needa lite stöd. ett härligt fysik-prov avslutar tisdagen osen bär dt av till le canarians!

jag pallar inte skriva mer. jag ska decka i min underbara säng nu. och vakna utvilad. mwwaaaa.
imorrrn ska jag baka pepparkakshus var tanken. det ska bli finast i hela uppsala. men vadå, lixom, det är ju jag som bakar så vad finns det annars att förvänta sig?

image105

OMG, nån har lagt ner sitt liv på ett pepparkakshus. yyff 



sverige

vad defineras som typiskt svenskt? vad är det första som ploppar upp i era hjärnor? jag tänker först och främst på typ saltlakrits, och såhär vid jul pepparkakor. mmm, what would we do without it?

image103

komigen nu gänget, gryyyyyyyymt! - no more

idag va min sista dag på drömresan. ever! promise me. I'm never coming back. fast lite sakna. eller.. inte.
och jag jobbar inte heller fören om TVÅ OCH EN HALV VECKA! dagen innan nyår typ.skönaste på länge :D
fast min lön lär ju bli riktigt jävla liten. menmen.

blev återigen blåst iaf. ofta två stycken på två dagar?
jag: hej det är amanda blablabla, söker magareta?
nån: aa väntaråå.. (efter en sekund) : "aaa hej det va margareta här" (lät lite konstigt men jag tänker whatever, det finns ju så mkt konsigt folk)
jag igen: aa hej det va amanda...
nån: nej asså jag skojja bara. (samma röst som från början, han låtsades ju bara vara tjej.. ) eeeeeehehe.. grejjen är ju att deras "skämt" inte ens är roliga.

påtal om nyår föressten. jag längtar. puss

o.n.s.d.a.g.

idag jobbade jag. det gick sämst. men jag ska ändå sluta so wwhaaareveeeeeer.

jag pratade iallafall med en rätt trevlig man i kanske.. 7 minuter, vilket är rätt länge. berättade hela skiten, extra noggrant. eftersom han lät intresserad. satt jag tänkte att jag iallafall skulle få chansen attt sälja något denna trevliga dag. tillslut när jag tönker att jag verkligen berättat ALLT, säger jag. det här låter väl bra?. jajaa, det låter asbra. men grejjen är bara en att jag inte alls är intresserad. VAA?!, men säger ju själv att det här låter som en jättebra grejj... ? (fattar noll) ALLTSÅ, fattar inte du att jag sdriver med dej?

EHM, NEEEEEEEJ. okej så nästa gång nån är intresserad ska jag utgå från att de driver med mej oxå? det va inte ens roligt för det första. för det andra så, vet jag inte.

imorrn ska jag till stenhagenskolan för att kika luciatåg. hej

nu sitter folk på luciabion oxå. jag ville ju gå. hoppas filmerna är sämst. att ni ångrar att ni la ut 200 spänn på skiten. skadeglädje , hej!

tisdag igen

och en onsdag som börjar om cirkus en halvtimme. halva veckan har gått och inte nog med det. en vecka till vi åker. bort mot (ja okej, någorlunda iaf) värmen. sjukt skönt skare bli.
och just därför, hade jag ju tänkt att beställa en bikini från h&m eftersom att mitt eget utbud på sånna inte är särskilt stort.. men nej, varken internet, min dator eller h&m:s egen hemsida verkar vara på min sida.
ska jag kanske ta det som ett tecken, att inte beställa alls. för det känns ju lite risky att beställa imorrn. om det kommer hinna fram i tid är ju frågan. känns ju lite ovärt att sitta med en sprillans ny bikini, efter resan lixom. 
men vi får se.

imorrn har jag svenskaprov. kom jag på, typ nyss. ehm oops. inte pluggat. men det går ju typ inte att plugga till. eller.. fast iof, så kan ju jag det där så sjukt bra sen tidigare eftersom jag är naturbegåvning i typ ALLA ämnen. så, det fixar sig. (NOOOT).

har oxå glömt leta fram granen vi ska visa chilenaren benji imorrn med. men egentligen. lär han inte ha fattat att det är e julgran som står nere i matsalen? eller är han helt blåst?. det får vi hoppas att han inte är. satt han slipper bli besviken när vi itne har med oss nån gran. ofta jag ska orka leta upp den imorrn. INNAN skolan. gå upp tidigare för hans skull. njaaaeee. tveksamt. faktist

image102

god jul

.

håltimme till halv tre. yeah. solong suckers

julcalendario

haha bara för att jessica är skön och ser på svenska julkalerndern i nya zeeland. hihi. nu ska jag nörda mej och se dagens avsnitt.

julcalendario

haha bara för att jessica är skön och ser på svenska julkalerndern i nya zeeland. hihi. nu ska jag nörda mej och se dagens avsnitt.

shut up and drive

förut tyckte jag att gå och lägga sig efter klockan elva var omänskligt. undrade hur dom som gjorde det regelbundet kunde orka upp till skolan o dyligt. men vafan. ofta jag har gått och lagt mej före elva, kanske inte ens tolv, dom senaste två månaderna. det kan ju förklara dom fina mörka ringarna under ögonen som börjat smyga sig fram lite väl tydligt. att sova måste vara en av de bästa sakerna som finns. fyfan vad jag älskar det. och lika mycket hatar jag att bli väckt av en äckligt gäll väckingssignal som känns som att den ska ge dej huvudvärk av den värsta sorten resten av dagen, är inte riktigt den bästa starten.
men ofta ni går och lägger er värsta tidigt? man är ju inte ens trött på kvällarna. iaf inte jag, strange.

image101


btw så spelade vi match igår mot frötuna och vi vann med 6-3. jag gjorde mål efter 35 sekunder. ville bara få det sagt. för det gjorde mej glad. bajs hej.


söndag

jag sitter med öronproppar hemma, bara för att jag måste sitta vid datorn = nära ett lexikon som går snabbt, för att kunna läsa min superduperroliga engelskabok lord of the flies.. och att alla andra ser parlamentet med volym 1000, typ. bara för att jag måste fatta typ alla ord i en bok, även en svensk om jag ska fatta sammanhanget. men sån är jag.

pplus att jag har på mej mina nya skor. och dom gör ont. även fast jag sitter ner. det bådar gott.

jag har ont i käkarna också. visst kan man få det när man är stressad? eller..

z

nyss hemkommen från knivsta. va hos ännika och bakade peppercakes. also a house. amazing.
det va mys.
det tog nästan en och en halv timme att komma hem från knivsta. och endå finns det folk som säger att det inte är landet. inse bara ;)

nu måste jag sova. jag deckar ju. och någon hade varit hur gullig som helst och bäddat min säng när jag kom hem. jag trodde jag skulle få fixa det själv, men när jag kommer in i mitt rum, såtr den där helt färdigbäddad och klar. bara att krypa ner i. godnatt.


19.36

rekommenderas inte:

1. att köra i mörkret. jag körde förbi knivsta, mot norrtälje. men redan innan rimbo var jag död. höll på att somna. som fan. "kör lite mer till höger, du kör ju nästan mitt i vägen" okej. en sekund senare; någon tar tag i ratten och svänger  bilen in mot mitten igen. det hände inte en gång heller. snarare typ fem. eller tio.

2. att vara trött och det du mest av allt är att bara proppa i hörlurarna och luta dej mot fönstret och decka för ett tag. men istället sitter du med din sexåriga kusin du inte träffat på ett bra tag som babblar i ett. i en och en halv timme på köpet. visst är det gulligt till en början. men efter X antal, "amaaaaaaanda, veeeetuuuuuu". amagash. han stannar hela helgen med. am I gonna make it?

men söt e han allt

fridag

det blev röda till slut. skor alltså. mihihihi <3

sitter i skolan just för tillfället (amazing va :O) har iaf då skrivit en jävla proteinsyntes, fråga mej inte vad det är. för jag fattar verkligen ingenting. INGENTING. men skönt är väl ändå att det är helg.
och att man då kan roa sig åt sånt här bland annat. asså vafan, hur kan man vara så blåst...? det är ju fan synd. men kul xD

image98

baajs

imorse tog jag en tidigare buss bara för att jag hade tänkt att kanske iaf ha en aning om vad läxan till medicinsk grundkurs. bra tänkte jag. men istället visade det sig att jag hade noll anteckningar om vad vi skulle ha gjort. så det sket sig. jag såg på julkalendern med emma ist. typ 5 gånger roligare egentligen.

nu äre engelska och bara för att jag och annika ska till stan och köpa skor på lunchen. bajs på eeer.

la visst är dom fina:

image97

three is a magic number, yes it really is

hellre sårad av sanningen eller lycklig av lögnen, håll mej hårt eller släpp mig helt. varför ska alla ha så klyshiga grejjjeeeeer. på sina presentationer etc.etc.etc. ni fattar.

idag läste vi om en 15-årig tjej som hade tröffat en "kille" på internet som förvånande visade sig ha ljugit om sin ålder, och var egentligen en gammal gubbe. nemen ojdå. stackars lilla fjortis som inte fattar någonting.
ärligt talat så får hon fan skylla sig så jälva mycket själv. jag ställer mej inte på hennes sida till 1%, eller okej. kanske 1, men inte mer.

heater

varför ska min dator alltid vara så cepe. haka sig var tredje sekund typ. OCH logga ut mej från msn, bra sådär. inte heller tillåter den mej att ladda ner mer än fem låtar i taget. och då kan ni ju gissa hur bra det går med att ladda ner en film eller cd. (i-landsproblem, hej!)

och varför fortsätter jag hatt få typ 78000 mejl från facebook, även fast jag kryssat av ALLA rutor. så tekniskt sätt borde jag inte få några alls. kanske ska ta och lägga ner skiten, nu när inkorgen faktist överstigit 100.. palla sitta och radera lixxx.


jag ORKAR verkligen inte gå till skolan imorrn. det kommer inte funka, jag är för trött. jag pallar inte jobba mer, tänker fan inte fortsätta efter nyår. det blir för mycket helt enkelt, palla.


men vi får iallafall nobelmiddag imorrn. eller lunch kanske snarare. men varför ger dom oss den 7;de, och inte den tionde som faktist är på måndag? är den riktiga nobelmiddagen imorrn eller,? nej trodde väl inte dt. men dom har väl bara räknat fel på dagarna iår helt enkelt.


och för er som inte har sett årets julkalender. ni lär ju se den. me <3 elfrid (eller va hon nu heter)
kom till rosendal och se den vid kvart över åtta i vår matsal, fett myyys. fast egentligen.. palla åka en buss tidigare för att se den där. man kan ju lika gärna se på datan, smartasses.


godnatt nu.


image96


mahahahbfsdfbsdfkldsngvsdbg

step up and be with you

okej, nån kan sluta panikuppdatera min blogg, eftersom det inte kommer hända att jag upptaderar den var tionde minut. som nån verkar tro, då sidvisningsgrafen har stigit med typ 78000% :O.
men jag kanske ska ta det som en pik, att jag borde uppdatera oftare. men jag är på bättringsvägen. tror jag.

jag kom nyss hem från jobbet iaf. mitt kära underbara jobb. really. var nog det sämsta jag varit med om och det kommer förvåna mej ifall vi inte får kicken allihopa imorrn(!) och cattis, vi tjuvkikade på tävlingsgrejjen, och du kommer LÄTT få 1000 extra på lönen, believe me. du hade varit grym!

iaf så kom jag hem till ett rum som inte kan ha varit mer än 5 plusgrader. eftersom jag stängt av elementet OCH öppnat fönstret imorse, eftersom det typ va batsu imorse när jag vaknade. vilket det typ lära vara imorrn igen. då jag skruvat upp elementet till max again. okej fett tråkigt att veta, men så äre.

jag fick iallafall låna en mobil idag, av tre. en ful jävla korvmobil som knappt funkar, och typ hälften av mina telefonnummer är borta. KUL. (om jag inte hör av mej så äre därför, okej?)
här får ni en bild på hemskheten;



fast den såg ju fanimej snög ut här. men det får ni inte tro.
det som var lit tråkigt föressten var att man måste radera alla bilder, sms, videoklipp osv innan man lämnar tillbaka den till dom. jag som kanske hade tänkt att lämna en liten överraskning till nästa låntagare. men nehepp. inte det.



asså cp

fuck vad jag hatar skolans datorer just nu, det verkar ju som att dom har fått något slags ryck för tillfället. kul att jag har varit duktig och suttit o skrivit 58 formler, och nu har dom fuckat upp sig totaaaaaalt. men vadå, det är väl bara o börja om ;D






now I don't get you, again

okej, bara för att jag gick till tre-affären idag med min mobil så har den inte stängt av sig själv en enda gång. även fast dom inte gjorde nåt med den :D asbra! fast iof, måste jag typ ändå lämna in den eftersom mitt hörlurshålsgrejj är fucked up, och har typ varit i fem år. men jag har aldrig vågat gå dit med den :O. imorrn skarom ha en lånemobil till mej, jag skiter i.

och, LITA aldrig på färgförpackningar. dom ljuger som värsta mytomanerna. skulle ju färga mellanbrunt. kan ni tänka er den färgen, typ lagom brunt, vanligt, varken mörkt eller ljust. det är väl så mellanbrunt defineras? iaf så sitter jag här med mellanbrunt hår, som mer liknar svart än brunt. "ey, amanda, försöker du bli emo eller?" nej verkligen inte, jag försöker fan färga tillbaka till blont, iaf ljusare. mm, det går ju bra ;D;D hejjjjaAA!

men ni kan iaf lyssna på en bra låt medans jag går och lägger mej,  för att jag ska åka till skolan fett tidigt imorrn(HALVÅTTA) eftersom vi har spänshprovish. puss

ähh palla youtube-klipp. ladda ner rihanna-don't stop the music, och colbie colbat(TYP)-bubbly istället

helllu

va nån dag sen nuigen. men nu är jag förhoppningsvis back on track!

idag har jag varit i skolan, konstigt nog. det är ju inte där jag tillbringar typ 99% av min vakna tid, nej abselut inte. vad trodde ni lixåm?

det har varit en ganska tråkig dag, kemiprov till att börja med. kylan gör att halva mitt ansikte håller på att flagna bort. jag har blivit sjuk, blääääää, men put the blame on me. att sova i samma rum som en hostanes maria och sen umgås med leo med samma symptom igår, kanske inte, var riktigt den bästa grejjen att göra. menmen, skadan är redan skedd. men vadå, jag slipper ju träningen, och har två timmar över till att pluggaaaa spanska :D, varför klagar jag egentligen?

iaf, så ska min mobil in på lagning, nån gång. när jag hittar en 3g-telefon att låna av nån snäll liten filur. eftersom inte fucking tre bajs media center hade nån att låna ut till mej, måste jag skaffa fram en själv, eller gå mobillös i två (=MINST åtta) veckor. HELLNO!
så om nån har en att låna ut, så vore de supäääärgulllith <3
inte för att jag vet skillnaden på en vanlig och en 3g :S, men ni vet säkert.

nu ska jag plugga spänish, HASTA LUEGO MIS AMIGOS

ich liebe dich

igår var jag på bio, såg 1408. se inte den den filmen, vad ni än gör.. om ni inte vill slösa bort era 85 spänn på något helt värdelöst. se nåt annat, typ den där filmen leo, om oprovocerat våld. sen kan ni berätta för mej om den va bra eller inte. kanske att man skulle tagit och sett den istället. får bli nästa gång.

men 1408 iaf. alla vet säkert vad den handlar om. ett hotellrum, gissa vilket??!. som en man som vart på alla läskiga ställen man kan tänka sig, självklart måste checka in på, även fats det är förbjudet, och även fast ingen klarat sig i mer än en timme där inne. den började väl bra, iallafall helt ok. men sen blev det spårat på HÖG nivå.
för mycket överdrift och osammanhängande skit. nej, ovärd film, tack o hej.

btw, var det typ några kanske 13-14-åriga killar på bion, som desperat försökte komma in, på en 15-film, antagligen 1408.. men dom kom inte in. "snäääälllaaa, kan vi inte ringa hem då, till min pappa", yeah right, men egentligen, ofta det är värsta grejjen att komma in på en 15-års film?

nu ska jag klä på mej, ducha, okej fel ordning kanske. men sen bär det av till jobbet... zzzz. ny utbildning på G. PALLLAAAAAAAAAAAAAAA.

image89

RSS 2.0