fördomar?

En pojke kommer inte till akuten med brutet ben.
Läkaren som ska operera blir förskräckt; pojken är läkarens son.
Men läkaren är inte pojkens far.
Vem är läkaren?

hur går det ihop? tänk efter. jag kom inte ens på det själv. det är ju sjukt. hur man tänker egentligen.

wooooaah

nu ska min blogg vara back on track igen. jag hade tänkt att bjuda er på några härluga semesterbilder från gran canaria, men självklart hade jag inte någon kolla på var sladden befann sig. och självklart när jag lyckats lokalisera den. så finns den inte ens i mitt eget hus. så det slapp ni, för den här gången. lucky u my dears.

men iaf, så är dte ju ganska meningslöst att jag örjar skriva här igen. eftersom jag halvt lovat mej själv att spendera mindre tid vid datan. mycket mindre. för det är ju så ovärt, om man tänket efter egentligen. man sitter ju bara. checkar samma hemsidor, 78 ggr, men ingenting har uppdaterats. läser nåns blogg. som man inte ens känner. utan bara tidsfördriv. för att man inte pallar ta tag i de saker man egentligen borde göra.

som ikväll. ta mitt exempel. pluggat typ hela dagen. kände mej asduktig. och tänkte att det skulle fortsätta så. även på kvällen. men skulle bara kolla msn. en liten stund. inte alls länge. typ itne ens logga in. bara checka vilka som var inloggade, och jag själv som offline. ingen skulle ens skriva till mej.
sen tänjer man lite på gränsen och loggar in. en halvtimme, max då. som blir till en timme.. två.. tre.. och nu har jag suttit här i fyra FUCKING timmar.  när jag kunde gjort sååå mycket annat viktigt. så att jag SLIPPER stressa sönder mej imorrn. och alla andra dagar.
tio minuter till blir till timmar. jag pallar inte.

vad ska vi säga, datorförbud i en vecka. till nästa söndag? fast i skolan gills väl inte.. nej. bara hemma. jag kommer klara det. u'll see.

THIS MAH COOL

long time, no seeeeee. jag vet! klaga inte.

jag skulle kunna sitta och göra en riktigt jävla lång och dryg detaljerad historia om hur mitt lov har varit hittills. eftersom jag ÄNDÅ inte är trött och kan sova. men mitt tangetbord smattrar waaaaaaaay too much för att min family skulle tillåta det. don't blame me!
det får bli en annan gång. kanske.

men så länge kan ni ju roa er med spanjorernas riktigt dåliga översättningar från engelska till svenska;

image110

goooooooooooodnatt nu! FAN

RSS 2.0