nåndag

när jag kom hem idag var jag ARG. jag ville skrika och slåss och om jag hade haft en boxningskudde hemma hadedet varit såååå värt. men jag drog oc tränade fys istället och nu känns det mycket bättre. jag klippa mit hår asmkt osen ska det förhoppningsvis bli blont. sen ska jag aldrig mer prata om hår eller röra mitt hår.

nu ska jag äta brownie och kolla på prison break senare. säsongsavslutning och dt har varit ehm typ, tre avsnitt eller nåt sånt. va ere här för skit?


helg

helgen har varit bra. fredags blev stek vid ån för att sedan dra hem lite smålullig och sova, tidigast iår tror jag närmare bestämt. lördagen blev intensiv med övningskörning, träning och match mot syrrans lag där jag ägde sönder. sen bar det av hem till sunnersta där vi grillade och hade det allmänt trevligt tills en punkt då det blev lite för mycket av allt.
idag är det enda vettiga jag gjort att sitta i kassan på fyris park och så har jag även bakat en kladdis. mums.
nu är det precis paus i nåt program på femman där man måste erkänna lite halft skämmiga saker.  lite kul faktist.

imorrn börjar veckan som för de flesta andra antar jag, med NP i engelska. KULKulkul. men det gör inget för på onsdag är det valborgs kaos på stora torget. (känns som att alla citerar från hennes låtar just nu)

hejs'

sommaren är här

klockan är snart sex och det är fortfarande varmt ute, det märks att det är vår kan man ju lugnt säga. att det ska bli typ sämst väder på söndag behöver vi inte prata om.

leo och viccy var förbi för ett tag sedan och berättade om deras visit to vienna som fick mig att längta tillbaka till chamonix och ännu mer till sommaren och allt jag vill göra men kommer ha nada cash till om jag inte sliter sönder mig på p vilket itne kommer hända dårå..

eftersom det inte blev någon träning på frikis idag eftersom mina gym"kamrater" dissade mig (och jag ville självklart inte gå dit själv) så funderar jag på att ta en paus i pluggandet och ta mej en löptur. med min kondis i topp för tillfället lär det inte bli jobbigt alls (ironi)

seyah!

MUAHAHHAHAHAA

jag såg nu att vi har första matchen i cupen dagen efter valborg klockan 20.45, då blev jag KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD :D (menas att vi slipper gå upp typ klockan fem 1:a maj, wiie)

btw

jag borde byta visningsbild, det där är inte jag nu -->

panik

aaaah. jagharslingathåret.panik.se
och ja, jag gjorde det hos en frisör. men nu är jag mycketmycket tveksam till om det blev bra.
-du kommer känna dig mycket ljusare i håret ifall vi gör slingor. mmokej, det låter ju bra tänker jag.
när hon fönar håret och frågar, tycker du om färgen svarar jag såklart: ja det är jättefint. men jag har ändå sen hon sköljde ur färgen tänkt att det här är inte bra.
när hon är klar säger hon, det här blev ju jättesnyggt, jag är vekligen nöjd! njaaee..
vänta bara tills du kommer ut i solen! åh, bra tänker jag, kanske ett annat ljus som får de att se snyggare ut. och ja, visst var det ett annat ljus, men inte nice vare.
jag tror aldrig att jag borde färgat mitt hår i höstas. tänk så mycket pengar och ångest jag hade sparat.
färgaintehåret.com

sovmorgon

har försovit mig och jag känner att det är en stark kraft i mitt hus som håller mig kvar. jag vet inte vad det är men jag kommer inte ut genom dörren. nej. men jag känner i alla fall inte en stor lust att gå till skolan för att repetera matte C, när jag kan höja mitt betyg i kemi istället. tid är betyg som paulina sa. men the problem is att jag behöver anteckningar från datorn i skolan. jag måste överväga om jag behöver dem. ciao!

ps. (skämmigt) igår var första gången jag såg på ett helt parlamentet-program (scchh). men grejjen var att det var asbra. jag måste börja se varje vecka

msn

jag håller på och installerar en nyare version av msn som förhoppningsvis ska fungera den här gången. jag pallar inte att jag inte kan ha visningsbild, skicka saker till folk, skriva till folk som är visa som offline eller det sämsta: att inte kunna logga in visa som offline. det är ju det man använder mest. jag loggar typ aldrig in utan att checka läget först, om man bortser från nu då..
men, det var inte det som var grejjen. installation verkar ta 17000 år och på installationsgrejjen står det så här: installationen kan ta några minuter, du kan göra andra saker medan du väntar. NEHE?!



söndag

att allt går som smort tar jag tillbaka såhär i efterhand. men det blev en helt okej trevlig kväll igår tillslut. efter lite om och men.
nu sitter jag här inne vid min kära (sega, fula, äckliga) dator medans solen skiner utanför mina fönster. det är inte kallt heller. det kan inte bli bättre väder.
men eftersom min skrivare inte fungerar kommer jag tvingas sitta INOMHUS och plugga kemi hela dagen. känner att det här dagen kommer bli riktigt rolig. sola lite från mej! vi hörs väl

och på lördag äre fest..

ibland går allting som smort, and I like it'

lördag

idag var det tänkt att jag skulle gå upp jättetidigt och vara jätteduktig för att plugga jättemycket kemi. men blev det så eller amanda? nej jag tänkte väl det. men jag har faktist ingen lust att ägna hela min lediga tid åt att plugga helt ovärda saker jag inte ens vill veta. okej, typ samhällskunskap kan vara kul, eller typ språk, för det har man iallafall någon nytta av i själva verkliga livet.
jag har MYCKET svårt att tänka mig att jag kommer ha nytta av att veta hur ett cellmembran är uppbyggt eller hur ett koenzym fungerar. men om det är nån som känner sig intresserad är det ju bara att höra av sig, I can teach u EVERYTHING soon.

istället för att plugga satsade jag lite på friskis och tog ett steg närmare att bli biff. fast om det ger något att träna när man är bakis finns det delade meningar om. jag vet inte vad jag ska tro men det senatse jag fick höra var att det var motsatt effekt att träna då. då var det ju bara dåligt att jag tränade idag egentligen.. men iallafall.

nu sitter jag här och mögglar vid datorn och jag kanske återkommer senare om jag har nåt kul att meddela världen om, (tveksamt).

ha en bra kväll!



får mig att längta huuuuur mkt som helst till sommaren, vet inte varför :)

onsdag

idag jobbade jag istället för att plugga matte. tänkte att det skulle vara värt att tjäna en massa cash till sommaren. mmm. det var det verkligen. kände mig sämst i hela universum. och att känna sig sämst på provoice och dessutom ITH är inte okej. INTE.
det som heller inte är okej är min sonett jag skrivit. den är så sjukt skämmig och jag kommer aldrig visa den för någon.
imorrn har vi nationella prov i spanskaaaa. aaaahhhhhhhhhhhh
hejs'



ååh vad jag önskar att jag kunde dansa som dem..

häst

idag har jag lärt mig att ballarna på en häst inte är det man först tror. utan det är tydligen nånting på hovarna. men huuuuuur ska man veta det lixom? jag vet att du inte visste..

aja

jag pallar inte gå och sova för det är redan för sent och jag vet vilken mardröm det kommer vara att gå upp imorrn bitti. det är ju bättre att vara vaken hela natten så slipper man det.
äh, godnatt

måndag

en helt okej måndag. började med spanska och jag var lika död som vanligt på måndagar. blev ertappad, eller kanske mera erkände att jag var den skyldige till att inte lämna tillbaka nån spanskafilm som läraren hade letat sönder sig för att hitta.. sorry!
fortsatte med idrott och matte och hör och höpna, INGEN medicinsk grundkurs! eget arbete.. mm, vi gjorde mkt.

drog ner på stan, träffade cattis och vi gick i spöregnet till friskis och när passet börjar blir det självklart strålande sol. vilken tur man har ibland ;)

ska plugga lite mera matte nu innan min enda teveserie prison break börjar, och jag vet att det är sämst. jag tycker också det, men jag kan bara inte sluta titta på dt. det går ju bara itne. att jag vet att dom håller på och spelar in en till säsong (4 FFS) gör mej bara mer irriterad för att jag vet att jag kommer sitta där och titta på det varje vecka, men egentligen inte njuta av det, uatn bara vänta på att timme ska ta slut. för dte är inte bra.. längre.

imorrn har vi matte-eftermiddag :D:D:D, och sen fotbollsträning (det kommer vara kul, på riktigt) och vi ska till GOTHIAAAA :D


image138

ciao!



söndag

bajs för att det här inte var någon bra dag. för det första sov jag dåligt som ett cp. sjukaste drömmarna gjorde att jag vaknade och somnade, vaknade och somnade. drygt som fan. det resulterade ju till att jag var astrött när jag vaknar av 78000 plingningar på dörren. och jag måste ju gå och öppna eftersom jag itne la ut exrtanyckeln när jag kom hem igår, dum som jag var.
tråkigt också att hela dagen har spenderats åt matteplugg som jag faktist fattar en del av men inte KAN förstå VAD jag ska använda det till. det kan inte bra att ha på något sätt, seriöst.
och sist men itne minst att ENGLA är död. fyfan, så jälva hemskt.
R.I.P

image137

förlåååååååååt

har fått för mycket klagomål den här dagen om jag jag inte uppdaterat på länge så jag känner väl halvt att det är dags nu.

största händelserna sen sista uppdateringarna är väl CHAMONIX som var UUUUUUUUUUUUUUUNDERbart.
vet inte var jag ska börja men jag vet iaf att jag ska åka igen. kanske inte just dit nödvändigtvis, men någonstans.

efter det har skolan rullat på som vanligt, rätt tråkig första vecka men den här har jag diggat. den har varit rätt speciell, inte direkt känts som en vanlig vecka. att vi gick upp i tvåan kanske är den största nyheten och jag kan inte beskriva med ord hur glad jag var efter den matchen. FAN VAD KUL!

drog ut och åt en härlig kinabuffé på onsdagskvällen med underbara laget och på torsdagskvällen körde suparkväll hemma hos emma. kändes inte riktigt lika kul igår fredag då man inte var helt på topp. men rätt nice vare iaf!

torsdagskvällen resulterade i hemmakväll igår och jag slocknade innan tolv. men det var ju värt, eftersom jag vaknade imorse vid halv tio och kunde ägna helahela dagen åt PLUGG! vilket jag också gjorde, till en viss del.
att sitta och plugga vid datan gör att allt tar betydligt längre tid. fråga mig inte varför...

nu känns det som om jag har suttit här tillräckligt länge och kanske skulle ta och hjälpa till lite maten istället så att jag får komma från sunnersta ganska snart iaf. min kväll ska inte spenderas här. puss!

image135

image136

RSS 2.0