gagagangeng

hola mis amigos!

imorrn bitti bär det av till öland men min kära familj, ååååh vad jag ser fram emot det, tillbringa en och en halv vecka i en stuga mitt ute i ingenstans på en ö ute i vattnet känns inte så jättelockande.. speciellt inte då den ska tillbringas med familjen och det heller inte är något bra väder, får väl dansa soldansen, om det nu finns nån sån, och se om det hjälper..

tänkte berätta om min gårdagskväll om det är någon som skulle tycka att det var intressant att veta.. :)
jag julia och viccy träffade louise och hennes vännina matilda(?), på buss 804 som skulle ta oss ut till ramsta. det visade sig at det var cirkus 2 km(!) från busshållsplatsen till han som vi skulle tills hus, men som tur var vare nån som va snäll och kom och hämtade oss med bil när vi anlände till bondelantis-ramsta..
framme vid huset såg vi att han bodde i värsta cribs-huset, najs att ha fester i ;D
det va lite halvt mummelaktiga folk där somför det första var allmänt tråkiga och verkade dessutom ha känt varandra hela livet och hade ingen lust alls att bjuda in lite nytt folk från stenhagen.. det blev lite trevligare ju längre tiden gick men vi kände ändå för att dra därifrån rätt tidigt så vid tolvtiden tog vi oss in till stan och vidare till sunnersta där vi träffade upp ett gäng pojkar, chillade ett tag med dom och senare framåt natten drog vi hem till mej och slaggade..

vaknade upp av väckarklockan vid halv åtta då julia skulle upp och dra till jobbet, viccy och jag sov vidare en himmelsk sömn och framåt tolvtiden tog vi bussen inåt stan, jag hoppade av hos tandis och viccy vidare mot stg.
överasskade julie på hennes jobb när hon slutade och vi promenerade från rickomberga förbi jenny och sedan förbi maxi för att catcha upp våra bikes,
efter det har jag inte gjort mycket mer än att börjat packa lite smått, och är väl det jag ska fortsätta med nu :)

ikväll blire bara chill-kväll, tror ingen av oss har ork till att hitta på nånting mer ansträngande ;P
har hört att dilan har kommit hem till sverige efter en månad i turkey, kanske träffar henne en stund me,

på återseénde, amanda

paulo nutini- last request

asså fuck de här med blogg, eller jag vet inte om jag ska bli sur på min egen dator, vet inte HUR många gånger det har hänt mej att ALLT, allså hela inlägget jag har skrivit bara försvinner när jag försöker spara , åååååååååååååååååååååhhhhhhhh :@

aja ska sammanfatta det andra inlägget kort, väldigt kort;

lördagen
tillbringades några timmar ute i siggefora, sol och bad dvs, senare på kvällen drog jag och julia hem till jenny där senare oxå hennes(julias) klasskamrat viktor kom förbi, trevligttrevligt :)

söndagsmorgonen tog jag bussen ut till öregrund och IDA, vi solade badade, åt glass och bara tog det allmänt lugnt, trevligt och träffa dej för de va ett tag sen :) Juste! vi grejjade även med hennes nyinköpta ipod och funkar den galant!, eller hur ;)

ikväll väntas fest i ramsta, hoppas det blir kul!

ha en bra kväll ni andra! un beso, amanda

help me

kan nån vänlig prick hjälpa mej att fixa en snygg blogg åt mej, som ni själva kanske ser så lyckas jag inte så bra, så lite hjälp skulle sitta fint

bye, amanda

hatarattskrivarubrikerförjagkomeraldrigpångtbra

ihh, hur fan kan man bli så fucking bakis på 3.5;or, jag skäms typ..
kvällen igår tillbringades nere på stan med bland annat lite finskt folk, de va verkligen ingen succékväll men allt är bättre än att sitta hemma och ruttna :)
dagen efter som nu är något jag helst skulle vilja hoppa över, mentror att nåt sånt kan bli svårt att fixa..
ikväll ryktades det om 18-årsfest där man tydligen lätt kunde komma in utan att visa leg, soft!

men nu skiner solen från en blå himmel, i sverige! tro det eller ej, adios!

gsfcuidvbsdjkvbdafz?!

idag va typ första dagen på hela sommarlovet då jhag verkligen inte gjort nånting annat än att bara vara hemma, och göra typ ingenting..
vaknade upp lite smått bakis, men det var under kontroll, efter gårdagskvällen. gick upp och åt en välförtjänt frukost vid tolvtiden och sen efter det har jag suttit ute i "solen" och läst i da vinci koden som alla säger ska vara SÅÅÅÅ bra, vet inte om jag håller med, iaf än så länge, vi får väl se..
har även klippt sönder ett par jeans till ett par shorts och rensat ur min byrå som var överfull med gamla fula kläder, ska se om syrran vill ha ngra av dem men det tror jag knappast :)

hade föressten tänkt att lägga upp lite bider från turkiet om nån skulle vara intresserad att se, men min dator verkar inte vilja samarbeta med mej så det får bli en annan gång, ciao!

torsdag och hemma igen

skrev det här igår men då hade det tydligen igen lust att publicera sig ^^

jahapp, då var man hemma igen efter en vecka i turkey, tänkte berätta lite kortfattat om den satt ni pallar läsa,
vi drog iväg  till arlanda vid femtiden på onsdag morgon, allt gik bra tills vi satte oss på planet och två passagerare inte hade kommit till planet men däremot hade dom checkat in sina väskor osv, antagligen trodde dom att dom hade lagt bomber i sina väskor för deras väskor skulle iaf ut och det gjorde att vi fick sitta och vänta i planet i typ en timme. vär vi väl flög iväg gick allt bara bra, anlände till turkiet och trodde jag skulle dö av värmen, men som tur var gjorde jag itne det.
vi skulle tydligen till ett trestjärnigt hotell i side, som låg precis vid stranden, verkade mysigt, och det var det oxå. mer än okej för at ha varit en ospecifierad resa :)
veckan gick snabbt, vi solade, badade och åt mat mest hela tiden. verkligen ingen ansträngade vecka, skönt!
det jobbigaste med hela resan var drmot nånting helt annat, alla turkar i deras jävla affärer, man kan ju itne ens gå förbi en enda affär utan att dom börjar visa upp en massa saker från deras äffärer som dom tkr att man ska köpa, en vecka räckte gott och väl för mej, hade inte pallat en till, inte bara för dehär utan för värmen oxå, det var överdrivet varmt, klarade inte av att ligga och pressa på solstolen länge alls innan det var dags att bada igen, mycket badande blev det alltså.
nu är man hemma i sverige igen då, med en sönderflagnad fejja, som iof har blivit mkt bättre sen igår och imorse då det såg ut som en orm som ömsade skinn.. vädret idag har ju varit helt ok, får hoppas det fortsätter såhär, då kommer jag inte klaga alls:)
nu väntar mat och sen får vi se vad som händer, pusspåer ;)

snart

10 timmar och 8 minuter tills planet lyfter och allt (nästan) är färdigpackat :D
om en vecka kommer jag hem, brun som en pepparkaka och vithårig som en kärring, *hoppas* eller egentligen pallar jag inte bli blondare, det räcker fan som det är nu, aja.. får ha på mej solhatt hela dagarna elr nåt sånt..

härligt om vi kommer till nåt sånt här ställe:

image4
men hare så bra i sverige ni andra, <3

kommenterakommenterakommentera

annars är det inget kul att skriva (a)


dan' före

imorrn bär det som sagt av till turkiet, ska bli skäönt att komma ivög men verkar som att vädret håller på att förbättra sig, bara för att vi ska iväg, självklart, vad trodde jag annars?
har inte börjat packa än men det ska väl gå rätt fort bara jag sätter igång, jag är som sagt ganska skillad på att packa då jag gjort det i princip varje vecka de senaste åren..

eftersom vi kör på ospecifierad resa så har vi typ ingen aning om vart vi hamnar, okej antingen i side eller alanya men hur mkt säger det? jag hoppas verkligen att vi inte kommer till ngt ruttet slithotell utanför stan, men det verkar inte så jättetroligt egentligen då alla hotell i ving-katalogen ser helt okej ut ;)

idag kom jag att tänka på att det bara är tre veckor kvar tills innebandyn är back in business, och det slog mej även att jag inte gjort ett piss av vårt individulla träningsprogram, aja får satsta stenhårt nu i slutet..
men ska ändå bli jävligt kul att den börjar nu igen, kommer bli askul om våra planer fungerar som tänkt :)

image3


nu ska jjag dra ner till den andra datorn och ladda ner en massa music satt jag klarar mej en vecka på beachen, på aterseénde!

gahahgagsangeeenngaabajss

ska försöka vara kvick och kladda ihop ett blogginlägg innan min madre kommer och hämtar mej för att ta mej till sunnersta..

vaknade vid tio imorse efter cirkus sex timmar underbar sömn.. :/ slet mej för att hinna till bussen som senare visade sej vara rätt onödigt då jessica som jag skulle träffa nere på stan hade försovit sig..
mummlade runt ett tag för mej själv till jessica kom vid halv ett tiden,  vi drog runt på stan ett tag, köpte en del onödiga grejjer, bland annat ett par tiger-jeans, iof varom jävligt snygga så kune inte låtabli ;)
åt pizza på pannini, och sen skulle det bli dags att säga hejdå, lite tragiskt men vi ses ju ändå om tio månader, får vi hoppas iaf, men det lär ju inte vara ngn större risk när du ska gå i flickskola :D hihahah
träffade julia och viccy på stan och vi planerade grillning för kvällen men folk bangade så det blev inte så..
va hemma hos marcus ett tag innan vi fick oväntat besök som drog mej därifrån, film skulle det bli men blev det de, nej? tydligen inte eftersom jag sitter här.. :P

aja, nu bankar min mor på dörren, tjarråå

go'kväll (gonatt?)

har redan märkt att jag är väldigt dålig på att blogga, men javenne jag pallar typ aldrig skriva, samma som att jag aldrig pallar lägga upp bilder på bdb men det är jättekul att kika på andras ;), blir fett irriterad på folk som aldrig uppdaterar, även fast jag själv aldrig gör det..

idag har jag inte gjort mkt alls, vaknade vid tvåtiden av att julia ringde mej, slöade i sängen till tre, gick upp och åt "frukost" eller ngt liknande, packade min väska och begav mej till kära (not) sunnersta..
väl i sunnersta kände jag mej duktig och lagade mat åt hela slanten, måste vara ärlig och säga att det blev väldans lyckat
spelade lite spel med syskonen och tittade lite halft på beck innan jag fastnade här vid datan, inte direkt ovanligt om jag får säga det själv :P

imorrn ska jag ner på stan och träffa jessica en sista gång innan hon drar iväg till andra sidan jorden, kommer sakna dej som fan <33

hope you enjoyed what I wrote, pösss

vincent- don't hate on me, dagens sönderlyssnade låt..

baajs

åååååååhhh, jag hade skivit värsta inlägget men allt bara försvann :@

ivkväll har jag iaf vart och ätit middag med min far på nån resturang vid fyrisån, mysigt till en början men slutade helt fucking misslyckat kan jag säga..
kom hem kanske för en timme sen, har inte gjort mkt sen dess..

tänkte på en sak, en TREDJEDEL av sommarlovet har gått och jag har fan inte gjort ett PISS förutom att jobba heela dagarna, sen har jag vart så jävla slut så har inte pallat göra mkt alls, KUL, det är ju precis såhär sommarlovet ska vara elr hur ;)?...
känns inte som att jag kommer ha mkt överbliven tid resten av sommaren heller, turkiet på onsdag ska bli najs iof, sen öland i typ två veckor är jag inte sådär jättetaggad på..
är iof hemma sista veckan men då planeras det ju resa till danmark, FAN, varför tackade jag ja till fotbollsskolan, måste försöka kolla om nån annan kan ta det, *hoppas*

imorrn är iaf sista jobbdagen, fifaan va skönt, :D
sen senare på kvällen hem till jessica på mysig avslutningsgrejj innan hon drar till NZ (:O)
aja, hare!

trööööttt

åååh är så fucking trött, skulle lätt somna på en gång ifall jag bara gick och la mej.. :P
men nej, det går itne för sej, ska dra ut och träffa leo och julia som har varit bortresta alldeles för länge, men nu är dom tillbax iaf <3 ryktades att vi skulle planera resa till danmark, dock den sista veckan då jag ska jobba :(, får se till och ändra på det..

dagen idag har vart riktigt slitsam, på morgonen ösregnade det men det stoppade oss inte från att vara ute och rensa en massa äckligt ogräs.. kom inget mer regn än det på morgonen iaf men blöt var man hela dagen lång..
drog ner på stan och försökte gömma mej så gott jag kunde, man är ju inte direkt världens frächaste efter en dag på PEAB, det gick väl sådär..
skulle försöka hitta en alldeles speciell present till en viss person men självklart var det väldigt dåligt på den fronten..
sprang till bussen vid katte men busschaffören hade ingen lust alls att vänta två exrta skunder på mej som kom springande utan åkte bara förbi, KUL.
kom hem drog till maxi, lagade mat, duchade nyss och nu ska jag som sagt iväg, pusspåer <3

kul att svara på, tråkigt att läsa?

snodde en lista från jessicas blogg, yezzzz.blogg.se

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag har magrutor.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x ] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar gråta under Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har limmat fast något i min hand.
[´] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort. VAD är tonsiller? :P
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma. (i alla fall något liknande)
[ ] Jag tränar mer än 3 gånger i veckan.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Nya Zeeland.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har besökt mer än 20 länder.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. gått vilse, räknas det?
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har blivit påkörd av en bil.
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x ] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli ensam.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skilt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har älskat en person, men aldrig sagt det.
[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.
[x] Jag har gjort något olagligt.
[x] Jag skulle kunna göra det igen.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månade (inte för att jag är deppig elr ngt sånt)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar (aldrig varit på en)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
[ ] Jag har försökt göra självmord.
[ ] Jag skulle kunna utföra ett mord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag äger en dyr klocka.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det ( men det låter inte bra :P..?)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen (det händer)
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med stavning.
[ ] Jag är bra på engelska.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet/skolan
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken. (ibland)
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar datorspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ett gott ordminne.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv (leva det fullt ut?)
 

knifetown

tjeeeeenare, kom hem från en trevlig kväll i knivsta för cirkus en halvtimme sen, tog tåget dit direkt efter jobbet med jessica och anlände vid femtiden i knivsta. det va vaaaaaarmt och vi hade stor lust att bada i ellinors stora pool men dom hade inte invigt den ännu och vi ville inte heller vara dom första som gjorde det (a).. ida kom en och en halv timme efter oss efter att ha sett tåget komma in på stationen och åka igen omedveten om att det var det tåg hon skulle ta :P vi åt middag och gick ner till SÄRsta-badet och chillade ett tag, konstaterade att om två veckor går jessica i skolan i NZ, ;O.. drog hem tidigt eftersom både jag och ellinor skulle upp och jobba imorrn, klockan sju börjar vi båda närmare bestämt :O, palla fast man börjar bli van nu ändå, bara den här veckan kvar oxå :) aja, nu måste jag verkligen sova, godnatt!

välkommen

efter mångas tjat har jag finally skapat en blogg ;)
är vädligt mycket nybörjare på det här men de får accepteras, börjar med en lista med onödig info om mej själv.. :

namn - amanda
smeknamn -  mandis +o(
födelsedag -  30 maj
hemstad - uppsala
ögonfärg -  blå
hårfärg - blond
längd - hundrasjuttiofyra centimeter
högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
värsta ovanor - har dålig ordning och tappar oftast bort saker
stjärntecken - tvilling
är dina föräldrar skilda - yes
skor idag - inga alls
svagheter - svårt att säga nej
rädslor  - många
mål för året  - inte låta skolan bli mitt liv
mest använda fras på msn - asså
det första du tänker på när du vaknar -  åååhneej
bästa kännetecken -  ovanligt blond
när går du och lägger dig -  för sent
mest saknade minnet - flera

FAVORIT
färg - olika
mat - lax
sport - innebandy
djur - katt
glass - nå choklad aktigt
godis - saltlakrits
affär - venne
grönskak - paprika
skådespelare - snyggast, wentwoth miller
artist - (grupp) red hot chili peppers
nummer - 3
tuggummi - extra
helgdag - fredag
årstid - sommar
tandkrämssmak - någon god
radiostation - p3
parfym - jLo still
doft - sommarregn
kroppsdel på motsatta könet - beror på 

VÄNNER OCH LIVET
vad vill du bli när du blir stor - något imon sjukvård
hur vill du dö - snabbt och enkelt
vem av dina vänner är mest lik dig - till uteseendet? jessica
vem har du känt längst - maaaalin
bästa känslan - glädje
värsta känslan - ensamhet
vart vill du bo i framtiden - någon annan stans än uppsala
om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - flera saker
hur länge tror du att du kommer leva - tills jag levt klart mitt liv

HAR DU NÅNSIN
varit kär - ja
rymt hemifrån - ja
föreställt dig ditt ragg naken - jepp
skolkat - ja
tänkt på självmord - nej
sovit utomhus - ja
gråtit i skolan - ja
spytt i skolan - nej
velat bli modell - nej
varit otrogen - nej
gjort något dumt som du skrattar åt idag - hah, ja
sett en död människa - nej
druckit alkohol - ja
ätit sushi - ja
varit på scen - ja
snattat - ja
retats - ja
blivit nerslagen - nej


DU
svär - för ofta
sjunger bra - haha nej
duschar dagligen - aa
vill gå på högskola/universitet - japp
vill en dag gifta dig - kanske
kommer överens med dina föräldrar - oftast inte
gillar åska - eh, nej :)
äger en ipod - nope
ber - väldigt sällan
går till kyrkan - nej, vädligt sällan det med
sover med gosedjur - nej
för dagbok - nej
dansar i regn - njaa
sjunger i duschen - ibland

THIS OR THAT
pepsi/cola - cola
mc donald's/burger king - burger king
singel/gruppdate - singel
choklad/vanilj - vanilj
jordgubbar/blåbär - jordgubbar
kött/veg. - kött
Tv/film - film
gitarr/trummor - gitarr
adidas/nike - adidas
kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
kakor/paj - kakor
mtv/vh1 - mtv
blind/döv - döv


KAN DU
gå ner i splitt - hahha neeej, aldrig kunnat och kommer aldrig kunna :P
skriva med båda händerna - njaa, går väl sådär med vänster
vissla - jepp
blåsa en bubbla - ja
rulla din tunga i en cirkel - yes
ha dina ögon i kors - ja
nudda näsan med tungan - nope
dansa - mjo, vet inte om det ser bra ut däremot
äta vad du vill utan att oroa dig - jepp

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
du nuddade - lisa
du pratade i telefon med - viccy
du msnade med - leo
du kramade - marcus
du skällde på - min pappa
du sportade med - laget

SENAST DU
skrattade - idag
filmen du såg - lonley hearts killers
tuggade tuggummi - igår
drog ett skämt - igår?
sjöng en sång - försöker spara världen lidande

VAR ÄR DU?
vad ser man utanför ditt fönster - studsmattan
lyssnar du på musik nu - ja
om ja, vad - hellogoodbye- here in your arms
vad har du på dig - träningsbyxor, svart t-shirt
vad är det på din musmatta - nånting blått..


TROR DU PÅ
liv på andra planeter - hmm, nejj
mirakel - ja
magi - joo
kärlek vid första ögonkastet - njaa
gud - ibland
satan - nej
spöken - ibland
tomten - haha nej


RSS 2.0