skottdag

iår bjöd året på en extradag. något jag inte tycker om. det blir längre till min artonsårdsag, längre till sommarlovet, längre till chamonix, längre till allt! fast som tur är inträffar det bara vart fjärde år så det är ju tur.

men tänk om man föddes på skottdagen för några år sen.. då får man ju inte fira sin födelsedag, bara vart fjärde år. vad tråkigt. undrar om man firar den den 28:de då eller den 1:a?
när får man ta körkort och gå ut på krogen? det lär ju vara den 28:de egentligen, men man fyller ju år den 29 så det är ju för tidigt egentligen. man är ju inte 18 år? nån som vet?..

JA, jag har tråkigt. jag har svenskalektion men inget att skriva. annika och jag har skrivit packnings- och matlista till chamonix. vi vill inte betala 250 kronor för mat i backen. puss


image121



out of my mind

helluw!

sitter och funderar lite angående jobbansökan.. eftersom jag ska sluta på provoice dåråååh. på onsdag äre BYEBYE.
men ansökan då..
hur mycket ska man hitta på egentligen? eller om man ska göra det alls? för det måste ju vara såååå mycket enklare att få jobbet om man stämmer in på pricken av vad det dom söker, som öppen, social, glad, morgonpigg och vad det nu kan vara.
för att om de nu skriver att de vill ha en person som är morgonpigg, och jag är raka motsatsen till det, ska jag då skriva att jag alltid har svårt att komma upp på morgonen för att jag är en nattmänniska och ofta kommer försent?
då kan jag ju lika hjärna skita i att säka jobbet, för att jag kommer ju antagligen inte få det då(om det inte är ärlighet som dom tar in folk efter.. men det stog det ju inte. så, antagligen inte)
ska jag skriva att jag är världens bästa människa i alla kategorier, för då lär man ju vara ganska så säkrad jobbet..
sen om jag inte är det är ju en annan sak, men man får väl göra det bästa till att leva upp till förväntingarna. jag har ju iallafall fått jobbet. och det var det som var pointen ;).

nu ska jag ducha bort allt äckligt svett och tagga till medicinsk grundkurs, första lektion imorrn. YIPPIE!

jag pallar inte

min tandställning ligger nånstans som jag inte vet. den gömmer sig. och om den inte vill komma fram så innebär det -500 kr i plånkan. ovärt.

så, vart ÄR den någonstans?

onsdag

jag HATAR provoice mer än någonsin. men jag kan ändå inte ta mej i kragen och sluta, för det är inte så svårt.
det enda jag behöver göra är att gå dit, eller kanske inte ens det?
jag behöver bara få fram till dom, att jag inte vill jobba mer, att jag säger upp mej. inte så svårt ju.
sen behöver jag inte komma dit något mer. att det är två veckors uppsägningstid skiter jag i. dom kan ju ändå inte ta ifrån mig några pengar? och eftersom jag itne ska jobba där mer så spelar det ju ingen roll.
det enda som är bra att det ger cashmoney, och jag behöver dem. fast iof kanske detta inte ger särskilt mycket pengar heller. 100 kronor blir jag inte rik av.

nej nu ska jag ta mig i kragen på ett annat sätt och skriva lite om genetik. askul ju..!! fast iof så har jag ingen aning om vad de i min grupp har skrvit om. så det kanske braa är onödigt? om jag skriver osen har de redan skrivit om det? då kanske jag inte ska skriva alls.

nej jag laddar hellre ner musik och sen slänger jag mej i sängen och ser nägra avsnitt sex and the city. mer värt. ciao!
image120
den här bilden är härlig

seriöst

jag tror inte jag har varit med om något mer tråkigt eller ovärt. alltså, kom hit imorse och sen dess har jag inte gjort något alls, det som vi presenterade nyss, hade vi kommit fram till igår förmiddag typ. och nu sitter vi här och lyssnar på dryyga presentationer, och ingen håller sig till tidsbegränsningen, inte ens vi.
om vi alla hade vetat detta när vi satte våra fötter i matsalen igår morse kl 8.35, så hade vi nog skippat det. iallafall jag. det här har inte gett mej något, alls. och det har varit rent utsagt skittråkigt.
nu är det bara en och en halv grupp kvar, lär väl ta typ 50 minuter. KUUL.
sen ska jag till provoice och jobba :D:D:D!!! yeeees, yippie! jag är så glaaaaaaaaad idag, this is my lucky day.

aoch mah back

bara för att jag har varit säääämst på att uppdatera på senaste tiden.
men det blir alltid så på lov, jag är inte den som spenderar mina lov framför datan, även om det kan verka så, med tankte på att min mobil fick spel och lät mej omedvetet vara inloggad på msn halva lovet. menmen, det är sånt man får ta.

dagen har spenderats i skolan (!!!!!!!) med ett projektarbete som var huuuuuur tråkigt som helst. seriöst, vem kommer på en sån uppgift. vi ska bygga upp en framtida stad, med allt vad som krävs, transport, mat- och vattentillgång, vart man ska göra av allt avfall vi får. ja, you name it. ALLT!
tråkigt är det iallafall. vet inte nån som har hoppat av glädje direkt, eller jo kanske. han i annikas grupp, verkade rätt exalterad. eller hur annika?

snart är det träning, och vi taggar som fan till matchen i helgen. för den kommer vi vinna oxå.

kolla på den här, och få er ett gott skratt, seriöst, det är ju synd..


fre(i)dag

sista lektionen nu, innan LOV! kan itne beskriva med ord hur skönt det ska bli.
ska väl egentligen inte göra så mycket speciellt, en och annan resa till typ romme eller kungsberget lär det bli, men inget riktigt fjällen. ångrar lite grann att jag bangade på det. var och varannan person ska ju iväg. kommer bli lite tomt.
men klaga ska man inte göra, eftersom att det bara är fem fjuttiga (och inte ens det), till vi drar till chamonix, och jag längtar...

a

bläää

jag sitter på medicinsk grundkurs för tillfället och har inte varit här i mer än en kvart, men redan så håller jag seriöst på att dö av uttråkning..
KUL att jag bara ska ha den här kursen två gånger i veckan ändå fram till sommaren <3 det är luuuuuugnt.

alla hjärtans dag

något överskattad dag idag. visst är det mysigt, men det känns mest som en ytterligare dag för alla affärer att tjäna lite extrapengar. men visst, vi fick got mat och efterrätt i skolan. sen delades ju en massa godis ut, så man kanske inte ska klaga ändå.

har nyss kommit hem från fyrishov där det bjöds på innebandy, stensture-hammarby, tyckte inte dom var jättemärkvärdiga, men betydligt bättre än oss iallafall.

nu sitter jag här med teven påoch tittar lite halvt på efterlyst, kul att folk blir nerslagna för att dom frågar "fel" gäng om vägen nånstans lixom..

a

OMG

imorrn kan jag sova ända till klockan NIO (!)

och juste, btw så har min kära vän annika även hon öppnat sin blogg för allmänheten, måste ju bara tipsa om denna, alltså; thinner.blogg.se. read it or die!

lösen får ni själva komma på, men tänk logiskt ;)

sova nue

13

imorse drömde jag en mardröm om provoice, idag gick det som en mardröm på provoice, jag såg ut som en mardröm och jag mådde som en mardröm, något som säger att jag borde sluta? näääee..


z

bonjourbonjour,

matchen avklarad nu. gick finemang, dock först efter ex antal utskällningar, men funkade tillslut, det gjordereju.
räknade även igenom lite mattetal såhär på kvällsvisten, nemas problemas. räknat alla G-uppgifter nu och mer än så lär inte behövas för det mycket nödvändiga test vi ska ha på torsdag.

imorrn kommer bli en soft dag, med tanke på SOVMORGONEN (!!!!) som vi trogna språkelever har blivit bestulna på. visst är det vårt eget val, men det var inte som att vi visste att vi skulle missa tre (!) sovmornar i veckan bara för att vi ville bli lite bättre på spanska, franska eller vare nu är.
hur kul är det att verkligen kämpa sig upp varje morron och veta att mer än hälften av skolan ligger hemma och sover? nej, inte så kul. vi är värda sovmorgon. sleep well my friends.

12

jävlarns vad jag har fixat snyggt i bloggen asso. nej men under construction.
jag hittar inte det jag vill hitta så nu pallar jag inte fixa mera.
ska dra och köpa hårfärg, en vit rand närmast hårbottnen är inte okej.

ciao!

hemma (!)

tror aldrig någonsin under hela tvåan att jag har varit hemma såhär tidigt efter skolan. alltid något som måste göras, fixas eller annat.
fast egentligen borde jag inte vara hemma heller.. eftersom det var meningen att hela klassen skulle stanna kvar i skolan och se på "the green mile". men eftersom jag skulle till min trogna tandläkare så gick ju detta ej för sig. synd allså.
så efter att jag vart där i inte mer än kanske två-tre minuter bar det av på cykeln hemåt, och nu sitter jag här. har faktist inte mycket att göra, lixom inget prov att egentligen plugga till, vilket är det som brukar ta upp den mesta tiden. så det känns, skönt :)
kanske ska ta & röjja lite i mitt rum nu när jag ändå inte har nå annat för mej.

ikväll väntas fight mot Tekonlogerna, vi kommer äga! som vanligt. pusspårumpan

söndag

nyss hemkommen från lite innebandyträning. gick väl sådär. varken bra eller dåligt. bättre nästa gång kan man ju alltid hoppas på. troligen inte. menmen.

dags att sätta igång med kemipluggandet nu kanske. känns som om det kan behövas. något.

a

se den, se den


asbra film. inte bara för att man vill döööö för ungen. men fysatan vad söt han är.

image111

lördag

att spela match dagen efter fullt ös kanske inte riktigt är det bästa man kan göra. men det funkade ju. okej iaf. tillslut. en vinst med 7-3 är ju inget att klaga på. kändes som att hälften av laget hade vart ute & festat sönder sig igår..

igår var trevligt. alla var på partyhumör. det var asbra stämmning. alla dansade och hade kul. men vid halv ett-tiden(!) fick polisen tydligen för sig att avbryta the partey. så det var lite boring. nån timme till hade inte suttit fel.

har aldrig haft så ont i fötterna i HELA mitt liv. var såååååå nära att jag tillochmed började gråta. vilken mes jag är.
jag säger som paulina. att dansa med högklackat en hel kväll är ingen hit.

ikväll gäller det att ladda inför morgondagen. distriktslagsträning. inte för att det kommer gå bra, men man kan ju göra det bästa för att inte skämma ut sig allt för mycket. ska se på pusuit of happiness nu.
har velat sett den filmen sjuuukt länge. och nu har mami köpt den! perfekt ;)

a


onsdag idag dårå

imorse glömde jag min mobil hemma. vart någonstans vet jag inte, men antagligen i sängen. under någon kudde eller så. eftersom jag har en tendens att snooza? (stavning) och sedan lägga telefonen under kudden. eller täcket.
det var nog det värsta jag gjort på länge. man känner sig helt isolerad, instängd. jag vet inte vad. och det värsta är att jag inte kommer få tag på den förens imorrn kväll, då jag ska hem till mamma ikväll, och den blev kvarglömd hemma hos papi. hjälp mej. hur ska jag överleva..?

idag har vi fått reda på att festen på fredag kommer bli PROPPAD med folk, kul ju! kanske mindre kul att man kommer få stå och dansa som en pinne. menmen. lite får man lida.
vi har även beskådat en underbar emseble-konsert med vissa variationer i instrumentvalet ;). bra varom.

nu vare tänkt att jag skulle lugga lite granna, men eftersom bussen går om en sisådär 15 minuter kanske det ändå inte är någon ide.. nej.

pussi


tisdag again

vem vill hata cpblogg.se tillsammans med mej? hur många har inte skrivit ett inlägg som av någon mystisk anlening, helt plötsligt är borta? BORTA?!

jag blir ju ARG.

men idag äre ju då FETTISdagen iaf. hoppas ni har ätit någon smarrig semla. själv har jag nyss ätit en smaskig en, och funderar på att dra ner och äta den andra med. inte varje dag d bjuds på semlor.
och btw, när man tänker på semlor. och vad det är för något, lixom bröd, grädde och sen lite mandelmassa på dt. så låter de ju inte särkilt gott. folk som aldrig smakat d lär ju inte vara jättepepp på det heller. men när man väl gjort det... muuuums.

nu ska jag bege mej mot duchen för att bli en aning frächare. seyah.

me like

asså varför kan inte alla människor vara lika glada och trevliga som busschaffören på bussen från skolan idag. man blir huuuur glad som helst när man går på bussen och får ett jätteleende mot sig som säger, hej, välkommen!
inte värsta grejjen. men trevligt ju. sen blir det inte sämre av att när man går av, får höra något i stil med, hejdå, hare så trevligt.
efter det stötte jag även på en annan mycket trevlig tjej (tant), inne på körskolan. hon gjorde väl inget speciellt egentligen, var bara allmänt glad & trevlig. men 1000 gånger bättre än någon surtjärring som bara är trött på livet.
men det blir ju inte bättre heller, om man är otrevlig mot omgivningen. man bli ju inte mer omtyckt för dt, vilket dom verkar tro..

svälter snart ihjäl, och det är fiskgryta till middag. perfekt kombination. inte.


shhaaa

jag är trött. men jag orkar inte sova. jag är inte så trött att jag kommer somna efter en sekund jag lagt mig i sängen. och då är dt ovärt, om jag ska ligga och vrida mig 50 gånger. när jag istället kan vara vaken.

jag kanske ska ta och bestämma vad jag ska ha för kläder på mej imorrn. och packa min väska. för det är fan d skönaste. när man vaknar. vet precis vad man ska ha på sig, bara slänger på sig dt, väskan är packad, så man behöver ödsla dyrbar morgontid på det, och så sticker man ner och äter en snabb frulle, fixar sig lite snabbt, och springer till bussen sen.
istället för att springa runt halva huset för att leta efter grejjer du ska ha me dej till skolan, och slita upp halva garderoben för at d inte finns något att ha på sig och behöva ta med frukosten på bussen.
istället kan man ju sova längre, smart.

do it like me. /a

meh

ofta ni inte tror på mej. att jag kommer uppdatera VARJE dag. you'll see ;)

idag har det inte hänt mycket alls. har varit allmänt trött på skolan. inga vidare höjdarlektioner, men dagen är ju snart över. bara lite härlig medicinsk grundkurs kvar som kommer avsluta dagen underbart. sista lektionen innan ett prov på 140 sidor (ja ni hörde rätt, 140!!!).

efter skolan blire att skippa fysen o istället dra och vaccinera mej osen köra lite bil med mami. känns som om dt kommer att behövas d var ett bra tag sen sist och imorrn ska jag till körskola för första gången! jag är nervös, som fan.


ne, nu honner jag inte skriva mera, måste förbi skåter & hämta en frukt elr nå, om jag ska orka två timmar med anneli. hörs!


från och med nu.

här och nu, ska jag uppdatera bloggen, VARJE fucking dag. jag sitter ju ändå vid datan varje dag. så varför inte? egentligen.

den här helgen har varit trevlig, utan alkohol. jag har gjort saker jag verkligen inte brukar göra heller.. ätit eritriansk mat, spelat biljard o bowling och tränat på friskis o svettis. SPINNING. fuck vad jobbigt det var. tror aldrig jag varit så svettig, för er som ville veta alltså :). och vad som inte får glömmas, igår städade jag mitt rum INNAN jag drog till jobbet, känner mej liite stolt bara, men bara lite.

nu var det egentligen tänkt att jag skulle skriva lite på min krönika som ska vara klar tills onsdag, men jag tänkte att det kunde vara bra att vara ute i lite god tid för en gångs skull. men jag har fastnat. och plus att det jag redan skrivit är SÄMST. det är inte ens en krönika. typ mer en debattartikel.
en mitt ämne tycker jag själv är ett ganska bra ämne, överkonsumtion, eller vad man ska kalla det. men det blir ju inge bra, för skriva är inte min grejj. kan nån lära mej?

nu ska jag skriva ändå,
AMANDA

RSS 2.0