vem är sämst på att uppdatera bloggen?

gissa ;)

iaf dårå.. sitter i skolan för tillfället. hoppas på att vikarien för engelskaläraren inte är här idag heller. vilket betyder håltimme i typ två timmar. feting skönigt. kanske man kan ta och börja skriva lite på fysiklabben, eller kanske plugga lite kemi, eller skriva lite svenska. eller något annat roligt. det finns ju så sjukt många alternativ, man kan ju inte bestämma sig liixxxåm.

imorrn är det första december också. OFTA det redan är december? julkaladern börjar fan. och det är en månad till nyår. shieet. var tog hösten vägen?
kanske att man ska vara riktigt nördig och se på julkalendern. nån som vet om det är nå bra?

kommer ihåg fårn förra året att de va nå detektivbyrå grejj. inte alltför dåligt om jag inte minns fel.

nej vafan, ska inte slösa mer tid här nu. plugg för hela slanten. byekissadios

tisdag

imorrn har jag en lektion mellan halv nio och tjugo över nio. sen håltimme till kvart i ETT (!!!)
och ändå ska jag gå på lektionen halv nio. tror jag. kanske..

oj va fiiiint

såg prisonbreak för inte alls länge sen. buäähähäähh. grinade ju nästan när scofield fick reda på att sarah var dödens. bubben då.

och det där med att gå och lägga sig klockan elva.. ehm, glöm dt.

jag förstår att ni inte orkar börja med kapitel två. nej vad bra, för inte jag heller!

sköniböni anneli avslutade skoldagen muy bien.

har nyss varit och tränat och mina amar är shejki. shejki var jag även efter idrotten och efter en sisådär treminuters sittande i 90 grader. inte så farligt som dt låter. men prova själva och säg mej sen hur roligt det var.

ikväll ska jag försöka lägga mej i en någorlunda bra tid satt jag slipper äta frulle på bussen, borsta tänderna i skolan, springa till bussen, och ha rödaste ögonen ever när jag kommer till skolan.
satsar på elva. yeah right att det kommer bli av.

föressten så ska ni inte klaga på mej att jag itne skrev något längre inlägg igår. min dator bråkar ju med mej. får inte ens publicera ibland. kiss&bajs, hejdå

asdfghjklö

helgen har varit trååååååk. längtar efter att få ha en riktigt spårad helg snart igen. nästa kanske? we'll see.

hardu baizat?

äntligen verkar facebook ha fattat vad definitionen av en hunk är. fredrik ljungberg är inte att leka med, och hur gammal är han nu, börjar han bli uppemot trettio? het är han iallafall fortfarande, det är fan bra jobbat av han!

gårdagen spenderas efter skolan på stan där det inhandlades vissa fina saker. bland annat ehm ja, en mycket fin juklapp. till, jam det väntar att se. hittade även VÄRLDENS finaste skor. inte jättehöga, lila metallic pumps, typ.
låter kanske inte jättefint, men dom va huuur fina som helst. om ni har tur kanske ni tom får se en bild på dem!

på kvällen drog vi alla ner till stan till china river får en traditionell kinabuffé, riktigt trevligt var det, och mätt blev man. skojja inte!

dagen, lixom morgondagen även kommer att göras, spenderades på kära, älskade provoice.  FAN VAD JAG ÄLSKAR PLACET (ironi, obs!). men pizza bjuder dom på för fullt. även imorgon. iiuush. vill inte.

.

fan va ful min blogg är. ellinor, hjälp!

haey

jag fyller arton på en freeeeeeeedag. fän va niiiiiiice :D parteeey.
bara typ, ehm.. 6 månader kvar!

image88

shamin

jag som trodde att jag skule få avnjuta en skööööön sovmorgon denna dag. men icke. medicinsk grundkurs för hela slanten. kunde ju varit roligare men var väl egentligen helt ok. man ska väl inte klaga. det är ju trots allt FREDAG! fan  va skönt med helg. riktigt efetrlängtad sådan. men mer okul är ju att jag ska worka båda dagarna.
tjäna pengar till le alps är planen.
reasan lär ju bli riktigt rolig, annars kommer jag grina. men det finns nog ingen risk. vad skulle kunna gå fel lixom.. jo jag vet en grej. men ta nu och avnjut denna härliga bild istället. jag längtar, åwh

image86

"chamonix-skidåkningens mecka", mmh

gumööörån

dagen blev bra tillslut. var aslack på mej själv när jag drog till jobbet för att jag hade tagit på mej att jobba ent imme extra fast egentligen hade noll tid över. men slutade ju bra iallafall då jag gick därifrån 550 spänn rikare.
nu är jag dock lite lack igen då någon jävel har varit här och snott min fjärrkontroll, vilket resulterar i, ja ni förstår nog det själva. att jag inte kan se på television alltså.

ett grattis måste ju även utbringas till JULIA som fyller 17 barre today! congrats my dear ;D:

image85

mh

och ofta min egen padre säger; ehm.. amanda, vilken klass går anna (min syster) i, fyran eller femman?
kul att nån har koll


WOW!

vafan det här inlägget skulle innehålla något helt annat.. men bara för att min blogg är cp så vill den inte..
snart svenskaprov och det kommer gå bra. asbra.

not


KENT

lite sen uppdatering kanske men KENT va iallafall LÄTT det bästa på länge :D, fyfan va bra det var, helt klockrent!
jag har inte ord, jag vill bara tillbaka. ååh.
det enda negativa som man skulle kunna räkna med var att annika svimmade under elefanter, asläskigt, jag stog fan och skakade efter dt. men efter en flaska vatten var hon tillbaka back on track!

image84
 snyltad bild från annika :*




nytt inlägg

dagen D, ikväll blire KENT för hela slanten ;D även paulina joinar, vilket ska bli jääääkligt kul! bara grejjen att hon fick sin biljett 200 kr billigare än mej gör mej lite sur, annars är allt bara prima!
nu ska jag fan gå och sova, innan jag eller någon i min närhet begår fler misstag.exempel; dammsuger upp sin egen strumpa, tappar glas i golvet, spiller ut glas med x antal mycket dricka i. you name it.

men innan så måste jag bara få kommentera sveriges match. inte för att jag såg den men man hör ju talas om det fruktansvärda resultatet. 3-0, förlust såklart. vafan ere här? ofta ni inte ska lyckas ta er till EM ens? ni förstör ju hälften av mina sommarplaner.
komigen nu. på onsdag gäller dt.

godnatt.


hejdå

fuck it, jag har skrivit värsta längsta inlägget men jag kan inte uppdatera dt...  sorg i mitt hjärta


det är alla känslorna, som lever upp på nätterna

en skitgammal låt som kom upp på min playlist. men inget som säger att den måste vara omysig för det. den e fan bra. ganska iaf.

imorrn är dt öppet hus och det kommer en massa nior för att kika på får urfina skola. MEN vi vill inte ha några fler pluttefolk till vår skola. det finns redan tillräckligt. och jag rokar inte med fler matköer och dåligt. eller längre matköer menar jag förståss. det blir ju inte fler bara för att det kommer mer folk.

men det som känns konstigt är att det var TVÅ fucking år sen vi nittior var och kollade gymnasium osv. ja kommer ihåg dt som igår, verkligen. men det var ju verkligen inte igår. två år är rätt mkt. om två år har vi tagit studenten. SHIT.

nej nu börjar sex och staden. kan ju inte missas när man ändå är vaken.

balladalidila

"så du prioriterar en konsert framför matchen, jaha"   jaaaa DAAAAAAAAAH. fuck off innebandy

snow

en låt jag inte kan tröttna på är denna goding;




HEERRRÅÅÅ

comoshinala?

alltså fuck i helvetet, fyfan vad sur jag blir. gick till tandläkaren idag, med ett glatt humör i hopp om att kanske möjligen få ta bort tandställningen som dom faktist halvt hade lovat om allting så bra ut osv. "och, jamen amanda,det här ser ju jättebra ut" ahh, skönt, så jag får alltså ta bortden idag, tänker jag ju såklart. "så då tar vi och bokar in en tid så att vi kan ta bort den och så" okej, det är väl lugnt. före ellinor fick ju gå tillbaka redan dagen efter.. "så vi säger i januari då". VAAA? januari??, det är fucking två månader kvar, och inte nog med det så ska jag slösa hela TRE dagar att mitt jullov för att gå till tandläkaren.  HUR kul är det på en skala? NOLL. och inte nog med dt, så jag jag ha en jävla ståltråd på framtänderna i TRE månader. BARA för att mina tänder va så fuckade innan. tack mamma för generna! verkligen :D

förlåt att jag klagar så mycket, men nånstans måste man väl ändå få göra det! och det är ju som sagt min blogg.

ps. vem kan lista ut varifrån jag har siterat min rubrik på detta inlägg? ciao!

what do you say in taking chances?

dagen bjöd väl inte på några större överraskningar. inget som är värt att nämnas här iallafall.

sitter för tillfället och tittar på prison break (okej, paus), fast jag egentligen inte vill. men jag har en inre röst som tvingar mej att se klart sen här sista (får vi hoppas) säsongen som är så sjuuukt förutsägbar.

lär väl börja nuigen, zzzz

onetwothree

assså vafan. mitt försök i att designa bloggen går sådär. vet inte om jag än så länge lyckats få fram någonting. vet bara att jag börjar bli trött och om jag inte går och sover typ NUNUNU kommer jag vara DECKAD imorrn. med stora bokstäver. så godnatt kära läsare, som i stort sett är obefintliga. men ändå.

image83 
hade tänkt fixa lite snyggt med denna bild. men nehej, tydligen inte då.   

yeeees

jag ska på KEEENT!  fyfan va roligt. trodde egentligen aldrig att jag skulle få tag på en biljett. men någon var på min sida för en gångs skull :D hihihahaheheh, bara en vecka kvar!

imorse tog jag beslutet att inte övningsköra bakfull. faktiskt. då det går rykten om att man inte skulle komma igenom ett alkolås dagen efter och att åka fast för det inte direkt är billigt.
ööööhm, gomorron pappa. ojjävlar, fan. försov mej visst lite. *öhmöhm*

drog till jobbet och sålde inte ett jäkla piss, men wattaheck, there's eyecandy all over the place, so it doesn't matter. MEN jag måste skärpa mej. för jag vill också ha en lika fet lön som cattis! (och helst inte bli avskedad)
dock var nästan det skönaste som kunde hänt idag om dom hade sagt att; amanda, du säljer så jäkla dååligt så du kan fan lika gärna gå hem. jag hade gått därifrån med ett stort leénde på läpparna.

på tal om läppar, har jag ett stort fett köttsår i käften pga av min jävla cp-tandställning. men förhoppningsvis så ryker den på tisdag! TVÅ dagar, och EN vecka till kent. inget plugg denna vecka, en dag ledig. en eventuell klassfest. veckan kommer bli bra.



how do tou do?

nyss hemkommen från match och ännu en vinst! härligt tjejjer, fortsätter vi såhär. då, då blire riktigt jäkla bra ska ni se :) men en eloge till ida som gjorde ett hat-trick (oväntat? nej), bra jobbat!

nytt lagfoto har vi tagit oxå, ska se om mästerfotograf hasse har hunnit lägga upp det.nämen titta, duktig han hade varit då. tänkte att ni kunde väl oxå få ta del en denna bild; kan nog hålla med om att denna bild är NÅGOT bättre än den förra som vi tog i värsta stormen på åkern utanför allians.. ^^


image79


imorrn är det fars dag, och jag HAR faktist köpt en present, men en väldigt tråkig sådan. jag köpte ett par shorts just förr att jag tyckte att han gamla som han alltid använder är så sjukt fula.
det är sånna här korta som typ stefan holm har när han hoppar höjdhopp.. iih, FULT!
men det är så svårt att veta vad man ska köpa. det finns ju alltid massa paket med hudvårdsprodukter o skit men jag vet att han inte skulle bli glad för sånt. men frågan är ju om han kommer bli gladare för ett par nike-shorts? tveksamt.
vad har ni köpt egentligen?

/a


SOS


är det värt att betala 5 tusen spänn för en alpresa? plus ytterligare utgifter för mat o annat nödvändigt..?
en fråga som jag om malin en del av kvällen spenderat med att försöka lösa. om vi kommit fram till något? egentligen inte. jag känner mej inte klokare, bara tröttare..


men vi har även hunnit vara med om dagens mest tragiska stund, cristoffer åkte ut i idol! förlåt jag känner mej jättenördig men eftersom att jag ändå vet att många av er andra också ser på det så gör det väl inte så mycket kanske då.
för ni måste väl ändå hålla med mej om att han är riktigt bra? för er andra som inte vet jag ska försöka övertyga er med denna;





och den ENDA anledningen till att han åkte ut är för att den största majoriteten av alla som röstar är 14-åriga små flickor som endast bryr sig om hur idolerna ser ut. just därför mattias är kvar. fast då kan man ju oxå fråga sig, varför är andreas kvar? nej nu var jag inte snäll. hejdå

på g

bloggen är under uppbyggnad men än så länge så har ni kanske inte märkt en sådär jättestor skillnad, men det kommer!
nu har jag bara kommit så långt att jag lyckats byta storlek och stil på texten, osen då.. ehm inte så mkt mer.
funderar på om man ska ha musik på bloggen, men det kanske är lite störande eftersom att man oftast själv sitter o lyssnar på musik när man sitter vid datorn, och då blir det ju helt plötsligt två olika låtar som spelas så fort man ska in på min blogg..
och så kanske det även är så att man inte delar precis samma musiksmak som jag och även så att jag kanske kommer orka byta låt typ en gång i månaden. nej jag skiter nog i musiken.

träning nu!

vafan

det verkar som att dom flesta busschafförer hatar sitt jobb ganska så rejält och det enda roliga dom finner i sin tråkiga arbetsvardag är att jävlas med folk som nästan nästan hinner med bussen. och istället för att vara lite sådär godhjärtade och vänta på dem i kanske en sisådär tre-fyra sekunder max, har de sjukt bråtom och måste genast därifrån. det skulle förvåna mej om det ungår dem att se personen som kommer springande. detta har då själv hänt mej ett fåtal gånger och jag lackar lika mkt varje gång.
häromdagen var det faktist en som stannade mitt på vägen när jag hade först sprungit men sen stannat upp eftersom jag glömt att skicka bussbiljetten och tänkte att det ändå itne var ngn iné att försöka eftersom att man egentligen faktist måste skicka biljetten INNAN man entrar bussen. mkt viktigt, eller hur?
men han va fan den trevligaste jag träffat genom alla mina bussår.. fler borde ta efter honom!

iaf, idag när jag skulle hem från skolan stog femman där vid stationen så jag halvsprang mot den för att inte missa den, och när jag kommer fram mörker jag att det kört ut ngra meter från själva stationen och ska svänga in på själva vägen men nu är det rött ljus så trafiken står still och jag tänker att vafan han kan väl släppa in mej. jag ser att han kollar på mej oxå men när jag närmar mej därren så vänder han sig bort ;O!?!
sen går jag fram och knackar på dörren och tänkte att han kanske inte såg mej endå, men nej han skakar på huvet och kör därifrån, ofta?!! ofta han inte bara kunde öppnat dörren åt mej och låtit mej gå på? snällllaaa, snacka om att jävlas..

aja, om ni orkat läsa hela historien tycker jag ni har varit riktigt duktiga, en applåd till er!

en annan sak, jag funderar starkt på att byta mitt individuella val som börjar om två veckor från medicinsk grundkurs till matlagning på typ fyris eller ekeby? för att slippa allt plugg som med.grundkurs kommer att föra med sig. ngra åsikter? är matlagning inte så kul som det låter kanske? för det låter ju rätt roligt, laga mat två ggr i veckan och det lär ju inte finnas sådär jättemycket att plugga.. eller? ngn som vet?


image74     vs    image75

hare great!

/a


varför,

är the daily hunk på facebook alltid så bögiga? som den här tex..
något gay, notera att han drar ner byxlinningen, mysigt

image73

downdown

varför är min profilbild och hela skiten LÄNGST ner på sidan? help

va ere här

natten bjöd på en god sömn, hela sju timmar, vääääääärt vare! vaknade nästan pigg faktist. stressade till bussen men hann!, dock var det en annan som inte gjorde ;)
hade lite spanish och nu över till typ engelska eller nåt.... boooring. MEN fredag imorrn!

men designen då?

sitter här och försökte fixa lite fint till min blogg, men ni kan ju se resultatet..
profilbilden är nere åt helvette och inte har jag fått nån fin design eller bakrundsbild heller.. fulaste jag sett typ. ellinor jag behöver din hjälp, fatta? gärna någon annans för den delen också, bara det är hjälp så blir jag nöjd.

fysik nu lab i excel, ngt sånt. KUL ska det bli.

kan även meddela att jag lagt ett bud på en biljett till KENT, än så länge har ingen bjudit över den i alla fall. du skulle bara våga.

kent

är i desperat behov, eller behov och behov. iaf så skulle jag hur mycket som helst vilja ha en kentbiljett eller gärna flera stycken till nästa söndag, nån som har ngt litet tips var man kan få tag på en av dessa. och ja, jag har checkat blocket tradera osv. men jag hade inte tänkte mej betala över 1000 spänn för än. om ni förstår mej?
men dte känns inte riktigt som om turen vill vara på min sida när det gäller detta, båda två jag snackat med hade sålt sina biljetter precis just idag, och varför ringde jag inte igår för? fyskäms nu.

och nu när jag suttit och tittat runt på en massa biljettsskitgrejjer har sett att det både finns biljetter till mika på fredag osen även till sverige-lettland-matchen, till ganska så rimliga priser, och jag har blivit fett med pett att gå på båda, men lixom. det kostar ju ändå pengar. pengar som jag egentligen inte har. jobbig situation.

nej nu ska jag dra mej tillbaka för att antingen försöka ta mej igenom doktor glas som ska vara utläst till imorrn? om jag har förstått det rätt, och jag har iallafall cirkus 70 sidor kvar. vilket betyder att det har tagit mej över en vecka att komma igenom, det kanske bevisar hur tråkig boken faktist är, eller kanske att jag tar riktigt god tid på mej att läsa. det man iallafall kan konstatera är att jag knappast hinna läsa ut den till imorrn..
eller så kanske jag tar och pluggar lite biologi, skulle behövas och det är ju faktist lite lite roligare än den där jäkla boken.. kanske.

ni andra borde kanske fundera på att sova. det är en dag imorrn oxå (klingkling) (du levande). CIAO

image71

utbrytning från fängelse

jag måste bara ställa en fråga till alla er prisonbreak älskare där ute, som förmodligen redan har sett 70 avsnitt mer än vad jag har gjort. men iaf, till frågan; är det SARAHS huvud som ligger i den där lådan. jag har hört från vissa håll att det skulle vara på det viset, men isf. om vi nu säger att det är så.
HUR kan dom låta en av huvudpersonerna DÖ?! och ja, hon är en huvudperson. hon är fan hela grejjen till scofield ska bryta sig ut därifrån.
aja, bort från prisonbreak satt ni som inte är sådär jätteinsatta även ni kan hänga med lite..

dagen har varit bra. precis perfekt lagom lång skoldag. en sak jag måste få fråga bara, är det normalt att ha en andningsmask, nivet, nånting likanande man skulle kunna sätta på sig vid terrorattacken på world trade center för att det ska bli lättare att andas för allt damm?
nämligen så att någon mystisk etta på vår skola hade detta ihoppacka mycket fint i en liten ask på sin nyckelknippa vkelt vi fann ytterst roande, självklart. men tänkte bara fråga, igen dårå, är det normalt? skulle ni ha det kanske? snacka om paranoid. förlåt lilla etta, ifall du nu skulle råka läsa detta. inget illa menat.

har även hunnit med en som alltid underbar fysträning med mitt kära lag och även installerat ett skrivbord i mitt lilla rum, just för att jag ska kunna plugga ännu mera än vad jag gör! bra va!!!! :D:D   ...suck

en låt som är värd att ladda ner är mika med big girl, do it, now!

/a
image70

leo och jag, kan ju säga att jag saknar det blonda håret ngt..

the lov is over

okej, lovet är över. bara att acceptera men det har varit ett bra lov. bara det att det var alldeles för kort, men det kanske inte var sådär jätteöverrasskande? nej.
nu är det bara att vänta in jullovet som inte kommer om allför länge, om jag inte misstar mej allför mycket så är det väl kanske 6 veckor kvar eller liknande?
och för er som inte visste så drar jag iallafall iväg till kanarieöarna under julen, så fucking skönt ska det bli, även om jag vet att det inte ens kan jämföras med thailand som det känns som att bara fler och fler för varje dag för varje dag ska ta och besöka.
men vafan. jag nöjer mej med en hyfsad värme och att få komma bort från regn och slask. för att det KOMMER inte vara snö på julafton, hur mycket ni än önskar.

kommer jag sakna att se på kalle anka? nej men faktist inte, jag har ju ändå sett på det varenda år nu i sjutton år. mej gör det inte jättemycket att missa det en gång. det kanske det gör för dej?

förlåt men jag måste bara få lägga in en bild, så att jag vet vad jag har att längta till...
image69

en sista bra sak! min lön från provoice kommer om två veckor, RIIII i'm a rich bitch

.

okej, kinerser kan inte råna banker för att dom säger; upp med händerna, det här är ett lån. fattar ni? skratta nu, allihopa; HA  HA HA HA !!

dagens gåta

vet ni varför kineser inte kan råna en bank?

klura på den ni

nope

jag är såååååå inte vän med innebanyn just nu. fifan. inte vän men inte heller ovän. någonting där mittemellan. don't like it.

kom hem från bowlingen nyss vilket var mera trevligt även om det inte gick riktigt lika bra som förra gången dårå, men skitsamma. en strike kan man leva länge på!

hinner inte skriva mer nu, sex&thecity börjar allesammans, se det!

torsdag,

och med denna dag avklarad har vi endast hm, få se nu, tre dagar kvar av detta höstlov. jag tänkte att det kunde vara bra att upplysa er om det, ifall ni kanske hade missat det eller så. att det bara är tre dagar kvar till skolan börjar igen, menar jag såklart, jag tänkte för er som längtade. inte långt kvar, håll ut!

den här dagen får avslutas med lite bowling tsm med jobbet, men först innan det träning och sedan skynda iväg till bowlaget.
sen hoppas jag verkligen få dra hem och sova. med tankte på att en viss NÅGON (malin) inte kunde hitta hem inatt och gjorde satt vi kom hem cirkus, ja, halv fem..
vaknar upp halv tio av att mobilen ringer, sogie på jobbet; hej amanda, var är du nånstans.. ööh, jag sover..
på med kläderna, slänger ner nån frukt och drar till bussen, och HINNER faktist med den som går tio i. amazing kan man kalla det.

nu ropar matpersonalen, maten är klar. ciao! (världens tråkigaste inlägg, jagvet. men har man torka på fantasifrontenså har man)


RSS 2.0