onsdag

jag hinner inte med. tiden springer ifrån mig och jag önskar att jag kunde stoppa den. bara för en liten stund så att man kunde komma i fas och börja om från noll. imorn åker vi och det ska bli så skönt att komma bort. jag kommer inte längta hem, inte alls.


-

ibland blir jag bara arg på att allting går ut på att vara bäst. man ska vara starkast, snabbast, bäst i skolan, ha mest pengar, flest kompisar ja, ni vet. kan man bara få vara så som man är? måste man vara bäst hela tiden?

fredag

nu har jag varit sämst på att uppdatera igen. men kanske för att skolan tar upp ALL ledig tid. lixom pluggplugg&plugg, hela dagen lång.
men nu är det iallafall fredag och helg vilket betyder frihet för en liiiite stund iaf.
vad som ska ske i helgen vet jag inte men jag vet att om en vecka sitter vi på bussen till CHAMONIX! fyfan va härligt.

och jag kan itne bestämma mig om jag tycker att låten är bra eller dålig.. vad tycker ni?


varför?

verkar det som om alla skolor förutom just rosendal har varit lediga idag? både linné, fyris OCH skrapan verkar haft ledigt. utom just vi, nej istället ska vi plågas med matteprov och om man har turen att slippa det ska man inte vara glad allför länge, nejnej. utan då ska man istället plåga sig igenom en tretimmar-lång matteeftermiddag. KUL. jag tycker verkligen om min skola, det gör jag


måndag

såg nyss halvt på en film på tv1000, (SHIT VILKEN FILMNÖRD JAG BLIVIT BTW), men iallafall såg jag filmen samtidigt som jag, skrev på mitt reportage, labrapport och försökte plugga lite engelska. och ja som sagt, det ät bara och välja och vraka vilket ämne som helst den här veckan. allt är möjligt och nödvändigt att plugga till. jag lovar, ALLT. (eller nästan)

men iallafall så var det click på teve med adam sandler. filmen var rätt dålig men blev ännu sämre då jag hörde att allt hade varit en jävla DRÖM! sånna filmer är sämst. man känner sig så lurad för man kommer aldrig ihåg när det var personen började drömma. man är så säker på att det är äkta och när hon eller han vaknar upp kan man inte bli annat än irriterad. bara för att man blev lurad från första början. äh, nu ska jag sova. (JA, jag vet att klockan inte ens är tio), så, sch, säg inte till ngn. godnatt!

jag hoppas

att ni såg wallander på teve ikväll. för den filmen var bra. jag brukar aldrig tycka om att se på film, jag brukar antingen tröttna (=somna), eller inte fatta någonting. men den här filmen var sjukt bra. jag satt på nålar under hela filmen och när jag råkade sätta mig på fjärrkontrollen fick jag PANIC. ni måste se den, wallander-mastermind.
godnatt, hoppas ni haft en bra helg.


peace and love

i sommar ska jag till peace and love. igår när vi åt lunch sa jag att det skulle vara såååå mycket bättre ifall jazon mraz skulle komma dit. efter en timme säger paulina till mig att,  jazon mraz  kommer till peace and love!!! plus sahara hotnights, + öhm, ingen mera bra,men ändå. det här slår allt. ödet, jag hatar ödet.


onsdag

idag var jag hos tandläkaren. en snabbis. rekord. max tre minuter blev det. typ; hej, vad har hänt? aaaw, stackarn. okej men kom och hämta den imorrn då. bra, hejdå.
ibland lönar det sig att ljuga. jag ljög om att min tandställning hade blivit snodd, för att slippa kirra femhundra för den. och dom trodde på mig, tyckte till och med synd om mig. så dom ger mig en ny. bara att hämta imorrn, fixad & klar. yeah.

vi hade också individuella-val mässa i skolan. jag ville ha natur & friluftsliv B, även fast jag inte har läst A-kursen. men sen blev jag tveksam. vandra i fjällen en vecka låter as-nice. ändå tills dom säger att det är på SOMMARLOVET!?! så man ska alltså få ha en veckas mindre sommarlov då. jag tror att jag skippar det.
fast kanske också för att jag aldrig skulle få en plats, jag har ingen tidigare erfarenhet, jag har inte gått A-kursen och är inte i nöd av poäng. bajs på det.

efter skolan drog jag till provoice och jobbade. klockan tre kom jag dit och drog vid sju. jag hade FYRA hela timmar på mig att säga upp mig men jag gjorde inte det. VARFÖR? bad girl amanda, very bad girl. varför gör jag såhär mot mig själv? nu måste jag jobba ytterligare en vecka.

hejdå

image133

btw, när börjar prison break igen???!?!?!?!

nog

hemma igen, lite senare än väntat kanske. jag borde sååå sova nu. men eftersom jag inte duschat än så kommer jag inte somna på ett bra tag. när jag duschat kommer jag bli aspigg och väcka halva min familj som ligger och sover. det är inte normalt att duscha halv tolv på natten. men jag måste.

träningen gick bra btw. asgarvade när matilda demonstrerade sitt "roliga frislag", och det var kul.
och jonas kommentar, men tjejjer, *suck*, ni måste ju snacka med varandra om vilken som ska springa vart..
-ehm, det var meningen att vi skulle krocka. typ

lätt att vi kommer kvala upp till tvåan om vi kör på den stilen.'

imorrn börjar dagen med spanska som vanligt med projektarbete för omväxlingens skull.
måstemåste duscha nu. åh

image132

loam hade smörjt in sig med syrrans eksemkräm och fått värsta utslagen och svullnaden. hur går det ihop?
mot eksem.. menar dom mot, att man strävar mot eksem eller? verkar så på dom.

godnatt

jag är deckad.

jag har nyss tagit assnygga bilder till min jobbansökan. inte alls fejkade. -amanda skratta nu, ehehehhehe.
så står man där och ler i fem år innan kameran blixtrar till. och det ser inte alls fejkat ut. jag "råkar" bara stå vid en vägg som är heeeeelt vit. sen att jag har både örhängen OCH sjal på mej, och att håret ligger perfekt är bara en tillfällighet. eller vadå? det är så här jag ser ut varje dag. i skolan, när jag kommer hem från skolan, när jag vaknar på morgonen till och med. tänk om dom tycker att jag ser ut som ett freak. och väljer någon annan före mig, som kanske inte ens har en bild. för att ha forhoppningen kvar om att den ser normal ut. men den kanske ser med freakad ut än jag? jag kanske ska skippa bilden?..

om nån timme är det träning och efter det ska jag & julie hem till viccy som har vart i thailand i TVÅ veckor. jag vill inte. hon kommer vara bruuuuuun.

image131


varför?

aldrig

precis ätit lunch i skolan, det var nudlar och wok. gott!
den här dagen har varit ovanligt lång. innan skolan var jag och körde på nybrons trafikskola. satsare jag är.
det gick bra och sen efter det var det bara att sätta fart på cyklen och bära av till skolan. kom till skolan och fick tillbaka kemi-provet vi gjorde för aslängesen. jag blev nöjd.
sedan började vi med det vi ska hålla på med hela dagen. heldagslabb i biologi. vi har en massa pauser hela tiden och nu har vi rast ändå till ett.
kanske att man skulle göra lite kemi-uppgifter istället.

jag känner inte igen dig längre..

peace out


mh

ibland har jag inte ORD för hur mycket människor kan vara patetiska, det måste ju finnas någon gräns? men vissa verkar inte veta om den helt enkel. synd om er alltså!
godnatt

årsta

förlorade vi mot. kanske inte oväntat, men vi spelade bra. vi var inte långt efter, men när dom får flytet och vi oflytet så funkar det inte. själv sköt jag i målisens hjälm två gånger. (kanske beror på att jag inte kan sikta heller, men ändå) oflyt.
det gjorde inget att vi förlorade men det hade vart kul & vinna mot dem. skön känsla. (precis som när vi gjorde första målet)

nu är det några fina killar här och kikar på vår bil. den ena har redan hunnit röka typ tre cigg. nervös eller?
hoppashoppas dom köper den. jag vill övningsköra, med växel!

syster försökte lura med mej på ett pulsgympa-pass på friskis nu klockan fem, men ofta jag ska palla? jag spelade match för en timme sen, helluw, what's wrong?
jag ska bara chilla resten av kvällen och besluta om jag ska simma imorrn med idrotten. känns inte så lockande direkt. vi får se.

ha en trevlig kväll!

image129

still going strong

sådärja

lösenordet borta. kändes lite önödigt, då det bara var en person som visste om det. (förutom jag)

ni kanske undrar vad jag gör vaken såhär tidigt? en söndagsmorgon då man skulle kunna sova ut hur länge som helst. trodde jag med iof, tills för två timmar sen.

nån ringer på min mobil vid strax innan nio, och jag pallar inte svara, för vem ringer mig klockan nio en söndag lixom? efter några minuter ringer det igen och jag tänker okejdå. jenny..? varför ringer hon mig klockan nio på morgonen en söndag? jag fattar inte. tills jag svarar; AMANDA vart äääär du?

ooups. städa maxis parkering med laget var nbågot jag heeelt glömt. så det blev på med kläderna fortfort och ta cyklen ner till maxi. kände mig lite stolt. jag var där nere inom tio minuter.

men det var ju en ganska bra väckningsmetod. nu är jag pigg och taggad till årstamatchen om nån timme.
hinner till och med skriva några rader på mitt repotage.

/a


RSS 2.0