colombus

pallla bloggg.
jag har ju grov fantasibrist. skriver bara för att jag känner att jag "måste" uppdatera bloggen.

idag har jag inte gjort mycket. bara njutit av första lovdagen, sov 11 timmar cirkus, vaknade, måalde mitt rum. drog till stg. träffade några människor jag inte kommer ihåg namnet på. konstiga varom iallafall. hamnade här tillslut och sitter och skickar kents nya skiva till jessica på andra sidan halvklotet som knappt kan stava på svenska längre, såre ska va' eller hur!?

imorrn äre match på G, först syrrans som man lovat att kika på, sen även egen, aaaaaaaaaskul. really. (naaaaaat)
sen lite färga håretii som fått sig en fini utväxt, men kommer vara gone by the wind imorrn, så passa på att säga byebye!

en äckelhistoria jag hörde idag;
en kille har analsex med sin tjej. tjejen får tydligen baksug eller nånting och när han drar ut kuken ur henne sprutar det ut bajs rakt på honom och han spyr på hennes rygg. frächt eller vad?

somna med den i tankarna. och inatt får ni även sova en timme längre, men vad spelar det för roll egentligen,det är ju looooooooooooooooooov <3

image68




höstlov

kemiproevt avklarat och nu ör det looooooooov ffs! NJUT säger jag bara, för det varar inte allför länge

.

en sak att konstatera, jag KAN inte komma i tid, tekniskt omöljgt.

here we go again

nej, nu ger jag mej. det får vara nog. man KAN omöjligt sitta uppe klockan 20 i ett på en måndag och skriva på sin fucking kemilabbrapport. jag kommer varken fatta mer eller kunna få ut mer bara för att ag sitter här längre.. det enda som kommer hända är att jag kommer ännu dödare till skolan än vad jag gjorde imorse.
och det var ju inte så lyckat.
tror jag fick tre frågor på spanskan, och två av dem svarade jag fel på. hmpf. inte så bra.
skulle ju var lite kul att ha en chans att fatta dethärmedkemin imorrn iaf. hoppas det finns någon vänlig själ som har lust att smyga in lite (mycket) nödvändig information i min labb. kanske mot betalning? komigen.

en bar nyhet iallafall. jag slipper stå och sälja bingolotter för laget nästa månad, somdom flesta andra ska göra, wiiie. asskönt! palla stå där helt själv och mobbad i två timmar och inte sälja ett piss.
jag trivs bättre som telefonförsäljare där man iallafall inte syns.
fast.. nu kom jag på..  jag känner mej halvt manad att stå där ändå för malin den jäkeln har väl antagligen fått en tid.. och visst var det hon som sotg mej med förra gången, alldeles frivilligt, (eller dittvingad av mej rättare sagt), fan dehär va inte bra. hoppas hon inte kommer ihåg dendärgången.

image67

bildbevis ;O

koncentrationenavnatriumhydroxidensomskatirera..... suck

asså labbrapport kan ju ta sej HÅRT, jag menar det också, HÅÅRT.
har fan suttit sen två i eftermmiddags, okej tog ett break på två timmar för att träna, men det var ju inte heller så att jag hoppade och skuttade av glädje för den pausen. två styrkepass denna dag då. lite stolt måste man ändå få vara över det.

men nu, på en gång. tillbaka till kemin, på en gång. jag vill ju hinna se prisonbreak om en timme också. eftersom jag inte riktigt har den möjligheten att ladda ner det och se det fem år innan alla andra. och sen är jag ju den lagligaste av alla som ni kan tänka er. så det skulle inte komma på tanke i min hjärna.

speciellt inte just nu heller. kemikemikemi. vill ju inte sitta uppe halva (HELA) natten som jag dock ändå kommer få göra dårå. aja, nog med gnäll. puss

dunk

blev medtvingad till jennys stall idag efter att vi sett på vår match på film från förra helgen. sicken tur att det var en match vi vann och det inte fanns allför mycket att klaga på.
men det värsta är ju ändå att se sig själv på film. man ser hur man springer, hur man rör sig. allt. så jäkla fult.
stackars er som får se mej springa sådär, på varje träning, varenda match.
men det konstiga är att det är endast man själv som man tycker ser psykad ut. kanske just för att man ser alla andra, hela tiden. och man blir van vid deras springstil helt enkelt..

tillbaka till jenny och stallet, flickan har nu lovat mej att få rida hennes horsie på höstlovet, ska fan bli kul jag har aaaaaaldrig ridit en häst förut, om man inte räknar att typ sitta på en häst som går runt ett varv på en gräsmatta när man va kanske fem år gammal? nej, okej, det räknas inte.

borde egentligen skrivit på min kemilabb ikväll. eller jag skrev ju lite, men borde skrivit mer då de jag skrev var endast marerial och metod.. och det är ju bara att skriva av. noll eget tänkande alltså.
men eftersom hjärnan ännu inte är återställd från gårdagen så passade det jäkligt bra att slippa tänka.

nu ska jag fan sova, eller nåt i den stilen, byeeee


söndag, underbara söndag


satt och tittade (ööhm, låg deckad) på idol för nån timme sen. och varför kunde man inte ha fått blivit född med en fucking sångröst? och, jag jag har ju iof oxå en sångröst men en sådan som inte låter sådär jättevackert kanske.
men tänk, va härligt, kunna sjunga, fint. jag skulle gå runt och göra det 24/7.

under gårdagen hanns det med mkt. bland annat så var jag på tjemiddag + kille hemma hos paulina, vi drog och bowlade sen och hannns även med att visita en fesrre vid vaksala torg som dock verkade dra sig tillbaka så fort maria och jag anlände. partyprissar fast tvärt om

värt att nämnas är ju det att jag faktist VANN bowlingen och att paulina var jäkligt duktig, trotts att jag inte riktigt var med och tog hennes (bowling)-oskuld,

image65


FAN,

åt för mycket godis kanske. hade kanske varit smartare atrt äta middag istället? men va ju inte hungrig.
det är konstigt, för är man äter middag eller vare nu är, blir man hungrig på eeeeeen gång.
som när jag äter frukost, blir jag hungrig kanske 45 minuter senare. på BUSSEN till skolan.
har inte ens kommit fram till skolan innan hungern börjar krypa sig på.
men sen, om man skiter i frukosten. går det alldeles utmärkt att klara sig till lunch.

som nu. när jag knappt ätit ngn middag, okej lite korv. men räknas det? så ärj ag inte alls hungrig på nånting.
jag har ont i magen av godiset. men inte mer än det.

om jag däremot hade ätit middag för tre timmar sen skulle jag ha dött av hunger nu. konstigt.
att magsäcken kan töjas och krympa så mkt på så kort tid. iaf min. lite jobbigt men det funkar.

nej nu ska jag sova, hinner fan sova ut lite till och med! woho, om jag somnar vi säger vid tolv, så hinner jag sova 9 timmar :O asskönt! komma utvilad till skolan, kanske, kanske är lite att överdriva. men nästan iaf. kan ju undvika att komma som en zombie för en gång skull. GODNATT ALLA (L)

jag skriver alltid rubriken efter och försöker koppla den till inlägget ibland men ibland inte, som nu till exempel.

mitt team på jobbet vann och det blev twix till middag. mmmuuums. mättande verkligen. sen att vi sålde åtta drömlottergrejj på två timmar TILLSAMMANS behöver vi egentligen inte nämnas men det gjordes ändå vissttt.. ajjråå.
ringde och sökte en man som hette fred. va helt trött och tänkte inte på namnet egentligen utan läste bara vad som stog; ehj jag heter amanda och jag söker freeed (asså peace fred), ööh nej jag menar fred (fred, som i fred flinta ni vet, aja)..

imorrn äre helg och ska bli så jääääkla skönt. veckorna går snabbt men är väl oxå för att man knappt har en ledig stund.
helgen blir inte heller värsta soft men vafan, när ska man ta igen sig då?
jo just där höstlovet kommer in, en vecka kvar, seeeeen så ;D

amanda



hepp,

zlatan du grejjade det inte. sabbade världens målchans visar ju att du kanske inte är lika bra som du tror att du är. du har för mycket luft.
synd derå, för nu måste ni fortsätta kämpa för en chans i em, annars hade ni kunnat pusta ut. bara er själv att skylla.

har inte pluggat ett skit matte under kvällen, men jag är nöjd för jag fattar 3^300+3^300+3^300= 3^301 ..

aaaaeeeh

tabbetabbetabbe. nordirland gjorde just mål, och självklart är jag snäll och uppdaterar er.
står just nu ett-ett, och jag hoppas zlatan, att du gör ditt jobb nu. höres

soccer

ska leka fotbollsnerdiiie och se sverige-nordirland nununu, herrå

image64

making me dissapointed om ni inte går vidare

apologize- timbaland feat one republic takes the summer back

egentligen skulle jag då suttit på jobbet och sålt mina jäkla blåbär just precis nu, men, jag petade det för att istället vara hemma och plugga mattematik. vilket visade sig inte alls vara nödvändigt då det känns som att jag har koll på det mesta.
har till och med, räknat C-uppgifterna ( ja, okej. iallafall en del av dom) i boken. congrats till mej!

AAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAJ, SENDRAG JUST I DETTA NU. FIIFAN VA ONT DET GÖR! I FOTEN! OCH I BENET.
PJUUUH, ÖVER GANSKA SNABBT MEN DESSVÄRRE INTE SMÄRTFRITT.
 vafan ska man göra när man får sendrag? om man får det typ.. i någon oläglig situation iallafall.. det går ju inte att dölja precis. och om man inte säger någonting undrar väl folk vad man håller på med.

typ om man får det när man går på stan, själv vore ju ännu värre.

men, iaf. bara för att jag inte behöver få in mer mattematik i min hjärna så menas det nte att jag är helt fri från pluggandet. nejnej. tvärtom.
ska leta upp en nyhet till engelskan.. ngt som intresserar mig. får vi se vad det blir. bye


!

om en månad ryker tandställningen, RIIII ;D

(8)

glömde mina hörlurar hemma i morse, eller ja. jag kunde iallfall inte hitta dom. hemskt skulle det vara ifall jag inte fick med mej dom hem igår efter träningen.. som att dom kommer att finnas kvar nästa vecka lixom..
iaf så var det en tjej som gick på i flogsta och tydligen heller inte hade några hörlurar utan körde på att spela från en högtalare satt hela bussen kunde höra vad hon lyssnade på.
jag hade inget emot det, då hon spelade elt okej musik men jag förstår att andra som inte delade hennes smak kunde bli lite smått irriterade, då det som sagt var tidigt på morgonen.
men det finns tydligen en mening med allt. att jag inte hade hörlurar på bussen imorse löste sig bra. får hoppas att det gör det på hemvägen oxå. kankse tröffar jag på en trevlig busskamrat? återstår att se.
nu ska jag lyssna på mina kära klasskamraters redovisning, ciao..


lunes

om ni visste vilken låt jag nyss har laddat ner och har börjat tycka om, eller ens börjat höra precis nu, skulle ni väl antagligen tycka att jag är heelt efterbliven i huvet, mobbad eller bara allmänt konstig. så därför väljer jag att inte nämna det just precis här..

det var en tjej som skrev om sin musiksmak i word-tidningen som ni kanske inte läste för ni tyckte det var för mobbat, men jag gjorde det iaf. nån bussresa hem när jag inte hade annat bättre för mej kunde den väl lika gärna läsas igenom, varför inte lixom?.
iaf, till saken.
hon, eller han? skrev att hennes musiksmak var helt blandad och det kunde dyka upp vad som helst på hennes låtlista på ipoden och att när det kom någn lite "skämmigare" låt, och hon satt på bussen eller liknande kunde sänka volymen för att vara, ja kanske itne rädd men orolig att ngn skulle höra vad det var hon lyssnade på.

jag känner igen mej rätt väl, visst har jag en del låtar på mobilen som jag kanske inte är sådär jättestolt över och vill gå runt och spela i skolan, men whatever egentligen. alla har ju nån sån låt, om inte flera, jag vet ju det, om ni erkänner nån, så gör jag de, låter väl bra.

godnatt!

jag pissar på er, pissråttor

dagen började med morgonmatch i allians mot teknologertanterna som inte visade sig vara lika bra som förut, eller kanske är det vi som har utvecklats istllet?, vi tror på det sistnämnda så blir alla glada och nöjda.
vi van iallafall med 5-1, och det va ju bra det. gjorde ett mål faktist och äverraskade till och med mej själv, det var väl roligt.

resten av dagen har spenderats på mitt kära jobb provoice, va väl rätt trevligt, sålde rätt bra, fick gratis pizza till lunch, tjänade pengar. lät väl inte så pjåkigt egentligen?

mina ögon är helt deckade efter sex timmar vid datorn en centimeter från datorskärmen, (ja, jag måste skaffa glasögon), borde egentligen inte sitta här mer. men, det är ju så svårt att låta bli.
om man överväger lixom, plugga eller sitta här? vad är roligast? svår fråga. mycket svår.

en sak jag tänkte på, de här killarna som har startat den här klubben på facebook, typ bevara oss från garuvåldet efter att den där killen blev misshandlad i sthlm.. varför får DOM så mkt uppmärksamhet? är det värsta grejjen att starta en klubb, inte så att den kommer få folk att sluta misshandla direkt..

och så blir jag irriterad på att dom fucking sitter och ljuger en rakt upp i ansiktet på teve. när de får frågan varför det inte är några vuxna på de här hemmafesterna? jo, för att man kan tycka att det är pinsamt att ha sina egna föräldrar där när man har fest hemma hos sig..
jo okej det är klart.
men sen när de säger att dom två ska låta varandras föräldrar vara med när den andra har fest för då blir det inte lika skämmigt som om ens egna hade varit med är ju bara... åååh, alla vet ju att det inte är sant och att dom bara vill leka duktiga inför teve.

okej, kanske inte så att dom ska sitta och säga att på hemmafester super vi så jävla mycket att vi deckar och nästan blir medvetslösa och det finns ingen vuxen i närheten som kan hålla koll på skiten. aja, javenne..

hejdå.


hola, me llamo amanda y me encanta bandi de sala tan mucho

och vad ska jag skriva om idag. jag lider av fantasibrist för tillfället men ni får ha överseénde med..
kanske ska jag ta och skriva om hur tråkigt jag tycker att innebandy är för tillfället. eller kanske om hur taggad jag blev att göra lumpen idag. eller om vilken jävla träningsvärk jag har i både magen, armarna, ljumskarna och jag vettefan. eller om att jag låter skolan få lida för jobbet för första gången och jag har inte ens jobbat där i en vecka.

vet inte, känner mej bara otaggad att skriva om vad som helst. gimme some inspiration plz!

upptäckte idag att jag hade 42 svenska kronor kvar på mitt konto. ROLIGT när det bara är den tionde eller något.
det märks ju verkligen att jag behöver extrapengar eller vad tycker ni?

löften är till för att hållas, därför lägger jag upp denna bild på min vän och bloggkollega marcus, några år gammal är den väl, men whattahell. läs bloggen oxå vettja; (gratisreklam marcus :O)
http://mack.blogg.se/

nehepp, bilden gick inte att ladda upp heller. palla. puss


duu e du är för

jag vet inte, jag har inte ord..

alltså, jag har kommit på en sak. jag har verkligen inget liv. utanför skolan, utanför allt plugg, och om man bortser från träningarna. eftersom jag inte gör annat än det som jag just nämnde. och ja just det, jobbet tar en hel del tid nu också menjag vet att det är mitt eget val men endå.
varende ledig skund på dygnet känns det fan som att jag plggar på. och om jag nu gör något annat, som att titta på teve, sitta vid datan eller umgås med nån så tänker jag ju ändå på att den här tiden kunde jag faktist använt till att plugga på, och nu kommer jag behöva slita mej i sista sekunden med det här och det här..

se där hände det igen, återigen ett blogginlägg om skolan, som ni absolut själva inte går till. nejnej, jag förstår, ni har absolut inte lika mycket som jag i skolan. jag vet, jag ska itne klaga. men ibland känns det bara så skönt, erkänn bara.

morgonen började med att missa bussen vi skulle ta, men som vi vid senare tillfälle visade sig att vi inte skulle. en färd på 21.an blev det istället vilket var längesen och jag hade glömt vilket fucking lång tid det tar.... suck.

besök av en katt fick vi även på bussen vilket var lite komiskt, oj titta katten!
tyvärr fick den inte joina oss till skolan, utan blev utkastad av busschaffören själv.

nu till dagens sista fundering, jag har köpt ett par skor, i egentlgen en storlek för stora men det var sista paret så jag kirrade dom. ska jag behålla dom, och se ifall det kommer in fler i min storlek, eller jag jag lämna dom totalt, eller ska jag bara behålla dom och låta dom vara lite för stora.. jag är tveksam. menmen, världen går inte under om jag skulle bestämma mej för "fel" beslut. i-landsproblem, godnatt.

idag åt jag en HEL halv pizza, eller jag åt en halv HEL pizza,

vad säger man egentligen?.. ^^

det va ju då rätt längesen, elr ja, iaf några dagar sen, närmare bestämt förra hm, typ tisdagen jag skrev ett ordentligt inlägg. men jag har varken pallat, haft tid, eller en någorlunda fungerande dator särskilt tillgänglig förutom i skolan dårå men där finns det fan inte tid för sånt här trams. med tanke på hur sakta jag skriver oxå skulle det nog ta en hel dag att få ett helt blogginlägg ihopknåpat.

helgen har varit bra iallafall. jobbade igår och sålde hela 7 ARGUSBLÅBÄR prenumerationer, då jag första dagen bara sålde en enda.. man är sig knepen. avslutade dagen  med en kille (man i 40-års åldern) som sa att han ville ha mej istället för blåbären, snacka om desperat om man försöker sig på en telefonförsöljare man snackat med i två minuter..

imorrn funderar jag på att beställa en klipptid men grejjen är ju det att mit hår kommer bli riktigt kort eftersom det i nuläget inte ens är långt. MEN, eftersom det blev helt fucked up när det färgades X antal ggr så skulle det verkligen behövas. får se.

ska sova nu, gonaattttttt <3

ännu ett grattis,

den här gången till IDA MARTELLEUR som inte allt för oväntat även hon fyller sjutton!

image63

GRATTIS GUMMAN <3

och ja, jag SKA börja skriva riktiga blogginlägg snart igen. kyss

congrats

ett lite försent grattis till ellinor som fyllde sjutton hela år gammal i onsdags och även ett till marcus som fyller desamma idag! GRATTIS

ojdå

Anders Celsius föddes 1701 och dog redan 1744. Under sitt 41-åriga liv... vadå IG i matte

det här är ett rån

ett litet tips bara;
om ni vispar mjölk med en mjölkvisp, eller egentligen vispar någonting över huvud taget. så ta inte upp vispen ur det ni vispar fören ni har stängt av vispen, (mkt visp här) om ni inte vill ha mjölk (eller vad det nu var ni vispade) över halva köket.

det var allt för mej, GODNATT

:)

innbandyträningen var roligast på länge! var rekordmånga där, hela sjutton stycken, det ni. det händer verkligen inte ofta hos oss. hela laget va ju fan där. plus loam som är back on track igen! härligt

nu ska jag bege mej mot duschen, det lär ju behövas med tanke på hur fucking varmt det va inne i stenhagenhallen. lätt bastuvarmt, det är ju iaf ganska skönt. men skulle hellre spara det till efter tränigen om jag fick bestämma själv.
måste ta och plugga lite fysik innan jag går och lägger mej också,  det lär inte vara några problem med att hålla mej vaken ett tag till men imorrn kommer jag vara helt deck på bussen till forsmark..

och annika, våra planer gick lite halvt i kras då jag inte fick tag på mariokart.. buhhuhu, men har iaf själva spelmojjängen, vi får lana ngt annat spel!

och ps, en till dålig sak med denna dag, med syfte på det förra inlägget är att mina hörlurar är broken, igeen! och jag vill verkligen verkligen inte lägga mina pengar på ett par nya hörlurar just nu. om nån har ngra att sjänka tas dom tacksamt emot!

tack för mej, gonatt

i bless it rains down in africa

hela dagen gick åt helvete, kan inte komma på något som gått min väg denna dag. kanske har något att göra med att läggningstiden blev lite för sen..
böjade iallafall dagen med att missa bussen, fick slita mej tillbaka hem. ta cykeln till gottsunda och ta bussen därifrån. gick av bussen utanför sjukhuset och skyndar mej som fan ner till ingång 70 eller vare nu är och då märker jag att bussen jag nyss åkte med åker förbi just där jag ska in. jag har alltså gått av på fel ställe, och behöver gå kankse 400 meter iställer för 50.. kanske inte värsta men men tanke på att jag har en astung väska på axeln som väger 100 kilo kan ni inbilla er hur kul detta var.
väl framme inne hos tandläkaren märker jag att jag bara är sju minuter sen, underbart! men då, självklart, ska tanten i receptionen, där man måste anmäla sig för att ens få komma in, sitta och snacka med ngn i telefon i över tio minuter. när hon väl är klar och får tag på min tandläkare är klockan över 20 över och det är väl inte så konstigt om dom då har gått och tagit fikarast eftersom jag uppenbarligen inte hade tänkt komma. trodde dom ja.

dom försökte leka snälla och to emot mej, även fast det egentligen inte går bra, men jag hade fan hellre dragit därifrån än att bli mottagen av den där bitchiga sköterskan. efter max tre minuter var jag och väskan ute på äventyr igen. jag var för trött och lat för att orka gå till stallet och gympan så jag tänkte att jag skulle ta bussen de två hållplatserna eftersom bussen ändå skulle komma den minut jag tittade på klockan. trodde jag. efter tio minuter satt jag på bussen. klockan var då kvart i tio och min idrottslektion med orientering på schemat började 10 i. skulle jag hinna. nejnej.
när jag väl koma dit hade de flesta redan sprungit iväg så det enda sällskap jag fick med mej var kartan och stämpelskiten.

de resterande timmarna flöt på ganska bra förutom att de var så tråkiga attjag höll på att somna. en föreläsning om forsmark dit vi för övrigt ska imorrn och sedan en mattegenomgång om logaritmer, gör det svårt att motstå sömnen som kommer sig påträngandes.

orkar inte berätta lika delaljrikt som innan men ingen som pallar läsa då heller. skulle till tandkäkaren efter skolan för andra gången denna dag, men nu för att laga ett hål.och gissa vad som hände även denna gång, jo jag missade bussen. precis, alldeles rätt :)
måste vart nån slags seghet som ställt in sig i mitt huvud då detta inte händer allför ofta. iallafall inte på samma dag.

nu sitter jag och pluggar fysik och matte på samma gång, går inte att få det roligare, eller vad säger ni?
ska även på innebandyträning senare ikväll, det enda roliga med et är att jag kör fram och tillbaka. så se upp om ni är ute och rör er vid sju och niotiden!
bye

halv två, natten till en måndag

sitter jag uppe vid datan. jag som trodde att jag hade lugnat ner min tendenser till datorberoeende men nej tydligen inte. så det är väl bara att acceptera och gilla läget.
jag borde snart börja bli lite smått sömnig men med tanke på att jag vaknade vid halv två idag  så är det inte helt omöjligt att det tar ett tag.. får väl börja räkna får snart, eller sätta på min sysralätesmaskin (som jag verkligen har hemma, ja) satt jag blir lite sömnig.

för tillfället har jag hakat upp mej på en sak som gör att jag inte kan lägga mej ner och sova, då det enda jag kommer att tänka på är just detta. vad det nu är tänker jag inte avslöja här, då jag tydligen redan har en ganska hög nördstämpel på mej av vissa, ingen nämd ingen glömd.

föressten om det är någon som vill ha sitt hår klippt är det bara att säga till. klippte som sagt min systers hår tidigare ikväll, och det blir riktigt snyggt faktist! (okej, få inte för mycket luft nu amanda)
kan tyvärr inte lägga upp en bild på detta mästerverk då jag befinner mej i sunnersta för tillfället och inte har tillgänglighet till dessa hightecha saker såsom mobil och digitalkamera..  zzzzzzzuuucccccck

image61

hej, visste du att den tredje dödsorsaken i sverige är hjärnblödning som faktist kan motverkas med hjälp av omega-3?
något i den stilen

jag vet, bilden har nada med texten att göra men är det en oskriven regel jag inte uppfattat att det måste vara så? var vänlig informera mej om detta snarast i sånna fall, puss på er.




anorexi


asså, det här är fan hemskt; den här tjejjen är 27 år gammal väger 31 kilo och har haft anorexi i 15 år. tänk er, FEMTON år utan att ha ätit sig mätt. femton år har hon gått runt och varit hungrig. hon ska fan inte skyllla sig själv, you need help girl

image60

RSS 2.0