torsdag och hemma igen

skrev det här igår men då hade det tydligen igen lust att publicera sig ^^

jahapp, då var man hemma igen efter en vecka i turkey, tänkte berätta lite kortfattat om den satt ni pallar läsa,
vi drog iväg  till arlanda vid femtiden på onsdag morgon, allt gik bra tills vi satte oss på planet och två passagerare inte hade kommit till planet men däremot hade dom checkat in sina väskor osv, antagligen trodde dom att dom hade lagt bomber i sina väskor för deras väskor skulle iaf ut och det gjorde att vi fick sitta och vänta i planet i typ en timme. vär vi väl flög iväg gick allt bara bra, anlände till turkiet och trodde jag skulle dö av värmen, men som tur var gjorde jag itne det.
vi skulle tydligen till ett trestjärnigt hotell i side, som låg precis vid stranden, verkade mysigt, och det var det oxå. mer än okej för at ha varit en ospecifierad resa :)
veckan gick snabbt, vi solade, badade och åt mat mest hela tiden. verkligen ingen ansträngade vecka, skönt!
det jobbigaste med hela resan var drmot nånting helt annat, alla turkar i deras jävla affärer, man kan ju itne ens gå förbi en enda affär utan att dom börjar visa upp en massa saker från deras äffärer som dom tkr att man ska köpa, en vecka räckte gott och väl för mej, hade inte pallat en till, inte bara för dehär utan för värmen oxå, det var överdrivet varmt, klarade inte av att ligga och pressa på solstolen länge alls innan det var dags att bada igen, mycket badande blev det alltså.
nu är man hemma i sverige igen då, med en sönderflagnad fejja, som iof har blivit mkt bättre sen igår och imorse då det såg ut som en orm som ömsade skinn.. vädret idag har ju varit helt ok, får hoppas det fortsätter såhär, då kommer jag inte klaga alls:)
nu väntar mat och sen får vi se vad som händer, pusspåer ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0