hemma,

efter en heldag på grönan (NOT) hahah

dagen började med att alla va jättetaggade för grönan, inte för att det är värsta kul egentligen, men det skulle bli en kul dag,
tog tåget till sthlm och allt sånt där och väl framme vid grönalund så tycker vi att det var väldigt lite folk utanför, inga köer alls eller nånting, skumt. oc när vi tittar lite närmare så visar det sig att grönan tydligen har stängt idag, haha vilken tabbe. "vi" hade ju tittat upp att det skulle vara öppet men vår kontrollant hade tydligen tagit fel på både månad och datum, (inga namn nämna, och ingen glömd heller för den delen)

KUL, tänkte vi och undrade vad fan vi skulle hitta på nu när vi ändå va i sthlm, det kändes inte sådär jättelockande att bara dra hem igen så vi slog ihop våra kloka hjärnor och drog och spelade lasergame!
det va riktigt roligt, har bara gjort det en gång men det va kanske tre år sen?
vi sprang runt där i cybertown som små barn i 20 minuter och sen va vi trötta och svettiga som efter ett tråningspass ;P.
drog och åt en välförtjänt middag och hemma igen för en timme sen, dagen blev bra tillslut, även om den inte hade sin bästa början :)

imorrn börjar vissa skolan, medan vissa andra har en HEL dags extra ledigt men sen börjar helvetet även för oss, så det är väl egenltigen ingenting att skryta om, (en extra dags ledigt altså)

idag började ju föressten alla ettor, hahah, jag tycker synd om alla som valt rosendal och inte vet vilket slitage dom ger sig in på, synd för dom!

passar på att lägga upp en bild för en gångs skull, varsegoda och njut;







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0